Mebk Nesligul08 ilk kızımın adı Masal😍 doktor 2.icinde kız dedi ama detaylı ultrasonu bekliyorum yine de yanılma olmasın diye kız olursa Tanem yada Kumsal düşünüyoruz
kullanici1234bes Aleley ben Aden erkek Adel kız olarak biliyorum ama Aden de mi kız ismi anlamı nedir ☺️
GirlGossipgirl Meryem sare koymayı düşünüyorum :)) artık her 3 kız çocugundan biri asel ecrin duru. Daha gelenekselci isimler her zaman daha gğzel
Lazz61 GirlGossipgirl Ben de Meryem Dare düşündüm Sare de çokk güzel ama anlamları aklımı karıştırdı aslında Sara imiş. O yüzden Meryem Asya oldu doğuma kadar değişmez ise.
hfsatk bebek_firarda Kızımın adı Mihra Beril anlamı gibi güleryüzlü sıcacık inşallah sizinki de öyle olur ☺️
Crescent96 Eşim Eva ya takmış durumda ben Afra ya da Ayliz istiyorum Laren de cok güzel geliyor kulağıma.. ama eşim koyacak kızımızın ismini oğlumun Asil onu ben koymuştum kızıda Asel kıyacaktık ama 10 kişiden 5i Asel olunca vazgeçtik☺️
Nazli-61 Nesligul08 bende güneş çok istedim eşim istemedi sonra almira isminde karar kıldık ikimizde sevdik🤗