Aylaninannesi123 Brck0303 başınız sağolsun bizde bu depremde eşimin kuzeni ve 3 güzel kızını kaybettik oğlumuz olursa bende duha düşünüyorum. Sizin vefat edenleriniz hangi şehirden
Kbryvz Zümra ipekti babası tek isim diyor Zümra diyoruz beren de de aklım kaldı babası elizan diyor 😭😭
EraSoniC Brck0303 canım karışmak için söylemiyorum fakat isimler yaşanmışlıkları acıları yükleri de aktarıyor köken aile içerisinde vefat etmiş birinin adını yaşatmak doğru değil deniyor bu yüzden atalarında var olan herşeyi onlarada yüklemiş oluyoruz duygusal olarak. Düşünceniz çok güzel ama bildiğim bir bilgiyi aktarmak istedim sadece
Brck0303 EraSoniC bende biliyorum ama büyüklerde öyle diyince kiramadim yoksa bunca zaman kim isim dedi ise yok bn istediğimi vurucam demiştim
defneveannesii_ Henüz cinsiyetimiz belli değil, 12+1 haftalığız🥰 Ama bir kızımız olursa ya Efnan ya da Tuana istiyoruz ismini💕 Sağlıcakla gelsinler inşallah🧚🏻♀️
eflininannesi1 Nesligul08 ilk kızıma eflin ismini koymustum bu kızıma çok kararsizim hifa ceylin gül ayşe nil hüma amine mihra