Selmanur10 Nesligul08 Kız ismi çok kararsızlık ya ben şu an 24 haftam bitti hala kararsızım babasının fikirleri Ceylin Yüsra, Bengisu benim fikrim melis umay di ama şu an kesin Ceylin var yanina ek istiyoruz ama çok uzun oluyor Yüsra ismi de çok anlamlı birde çocuğa ağır olmasını istemiyorum isim analizi yaptıran var mı?🙃🥰
Yusocamine Selmanur10 benim kızımın ismi yüsra anlamını taşıyan bir çocuk kolay bir bebeklik ve çocukluk yaşadık şükür
Selmanur10 Yusocamine Anlamı ve yaşamı kolay olduğunu okumuştum ama iki isimle nasıl olur bilemedim çok kararsızım 🤭
cahillesohbetikestim Nesligul08 kızım olsaydı Almila, Gökçen isimlerinden birini koyardım. Bunun dışında Umay, Gökçe, Akça, Aymira, Tomris te çok hoşuma gidiyor. 🥰
Endiseliannecik Hlmersy benim kizimin adida zeynep miray simdi ikinci kizima isim ariyorum bende ☺️Dilay koyucam ama onune baska isim ariyoruz
YaseminCanCicek21 Nesligul08 benim oğlan ama cinsiyeti ni bilmeden önce hep kız isimlerine bakmıştım. Lisa Erva Aden Alin Meva
Vehim Lutfiye20 reality Show Tlc de izlerdik. Şimdi YouTube dan bakıyoruz. 1 kızları olan bir aile, 2. Çocuğu yapmak istiyor ve 5iz oluyor. 6 kızla yaşamları her dakikalarını kaydediyorlar