Melis_tugba Gizemsongul yani ben videolarını izleyince cok cok tuhaf oluyorum allahtan yardım istiyorum 😅 yoks aişin işinden cıkamayız
Melis_tugba Gizemsongul elbette kolay değil 🙃 ama sonucta cıkıcak yanı onu koynumda uyutmak ıstıyorum ve her acıyoda cekerız dıye dusunuyorum bıze gulucek sebeklık yapcak yerim ya kuzumu
Mrry Gizemsongul etmezmiyim allah hepimzii bir avazda kurtarsın inşallah inşikak süresini onu demiştim bi tanıdığımı çok kolay olmuş doğumu ilk yedi ayeti
Papatyali Gizemsongul ay bende iğneden bile tırsıyodum 🤭 diyorum ki kaçıp gitsem yine olmuyo benle geliyo 😀😬
Maviss Gizemsongul yok balım ama doktora göre karın ağrım baş ağrım kusma isteği doğum belirtisiymis öyle dedi dün
Annesininbalbocugu Gizemsongul Ha ha ha bazen eşime diyorum yemek yerken uykum geliyor diye Oda bırak sofrayı sen yemeğini ye sonra kalk uyu ben hallederim diyo 😂😂 Ben de yok uyursan gece uyuyamam diyorum
Bukett95 Gizemsongul Arada ağrılarım oluyor canım bel karın ağrısı alt tarafım da acıyor bazen cumartesi kontrolum var bakalım ne olacak :)