MSemihA Gizemsongul uyku düzensizliği bende de var miden için doktoruna sor rennie gerçekten çok iyi geliyor ben mide yanmasından uyuyamıyordum ama şimdi rahatladım.tembellik bizde de başladı ama çok normal ağırlaştık artık😊
Tirtisin-annesi Sibel8888 az kalmis hadi insallah. Belirtileri var mi canim geliyor gibi hissediyor musun
Sibel8888 Tirtisin-annesi benim durumum biraz farklı :) plasentam aşağıda o yüzden doktorum risk almak istemedi kanamam olabilirmiş 36+3de almak istedi sancım yok minik kasılmalarım var sadece, sezeryan olucam zaten , erken olacak ona üzülüyorum bi tek
MSemihA Gizemsongul kolay gelsin bende en kısa zamanda yıkayıp ütüliycem.hangi şehir bu arada ben İstanbul.
Annesininkuzusu1 Gizemsongul Aslında doktorumuz da çok iyi diyo ama ben çok korkuyorum çünkü Doğuma var ve hem bebeğim ters dönmüyo biraz rahatına düşkün diyor doktor hemde gelişimi oldukça iyi normal diye konuştuk hep ama bu durumlardan dolayı sezeryandan alırız seni diyo çok endişeleniyorum ve hiç istemiyorum senin böyle korkuların varmı 😭😭😭😭😭
Gizemsongul Annesininkuzusu1 sezaryenden cok korkuyorum aslinda. Bide eger normal dogum olursa sancim tuttugunda evde tek olmaktan korkuyorum. Esim vardiyali calisiyo 😊😇
ZeytinK Gizemsongul hazırlıklar iyi gidiyo cok şükür nasıl olucak nerden başlicaz derken 90% bitti 🙏🏻
Annesininkuzusu1 Gizemsongul uykusuzluk mide yanması aşırı iştah tatlı düşkünlüğü tansiyon sorunlarında yaşıyorum ve ben daha 21yaşındayım normalde hiç bir sağlık sorunum yoktu grip bile olmadım bu yaşıma kadar hamilelik beni çok yordu 😩😩😓😓😓😓
Annesininkuzusu1 Sibel8888 Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim ☺️
Sibel8888 mac malesef pazartesi kesin olucak dedi perinatoloji doktoruyla da görüşmüş inş bebeğime bişey olmaz 😔
Eymenikoo Gizemsongul Ne güzel ahh benimde hep aklımda çamaşırları var ama şu an yapamıcam malesef 😐 Segem sınavı ..
Eymenikoo Yadigar İşin zor seninde Allah yardım etsin herkese 😐 Benim ilk bebeğim..Korku heyecan hazırlık derken geçiyor zaman 😊