Beyzakoc Gizemsongul tabiki erken olsun istemiyorum ama daha 32 haftalıkken benim hafif sancılarım çıkmıştı nst de şimdi 35+1 olduk rabbim hepimize sağlıkla fırtlatabilmeyi nasip etsin 😂😘🙏🏻
Papatyali Gizemsongul önce bi kavuşalım da ☺️ Sonrasını sonra düşünelim bir sürü şey var emzirmesi sütü temizliği 🤭💕
Yadigar Gizemsongul okadar çok tuvalete çıkıyorumki anlatamam alt tarafıma bi baskı oluyo ara arada nefesim kesiliyo kalp atışım hızlanıyo
istanbulluanne Gizemsongul Hic bir sıkıntım yok çok şükür cok rahat bir hamilelik geçirdim. Ama hazirliklar daha çok eksik var valla tek maasla yetisemiyorz insalh doğurmadan tamamlarm.
YagizAsyaMom Gizemsongul çok az eksikiğimiz kaldı çok şükür az az ağrılar garip şeyler olmuyor değil ama geçecek hepsi inşallah öyle avutuyorum kendimi🤣
Yadigar Eymenikoo aynen bende bi yandan temizlik bir yandan sınav birde kızımın ödevleri çok zorlanıyorum
Eymenikoo Yadigar İşin zor seninde Allah yardım etsin herkese 😐 Benim ilk bebeğim..Korku heyecan hazırlık derken geçiyor zaman 😊
Kubracls Gizemsongul Gizemsongul öyle mi bende hemen geçsin istiyorum 😂 teşekkürler hepimizin inşallah 🙏