annekuzusu_ Kizlar 24haftaligiz ve ara sıra böyle durumlar yaşıyorum kasıklarda bıçak batar gibi ağrı ve vajinada baskı ağrı oluyor ara sıra bu normel mi haftama göre yoksa erken doğum sebebi mi çok korkuyorum bilginiz var mı yaşayan var mı ??
Seymakocabey annekuzusu_ o bebek buyudukce baski yaptigi icinmis benimde cok olurdu bebek dogum pozusyonundaysa cok fazla agri yapiyo bas asagiysa dinlencen bol bol 🥰
annekuzusu_ seyda53 24haftalikken başladı mı sizin hani zamanım erken mi diye düşündüm korktum sizin demi 24,25haftalarda başladı
annekuzusu_ Seymakocabey inşallah erken doğum fln olmaz daha çok küçük çünkü 🙏🏼🥺inşallah büyüdüğü icindir
SeherMercimek annekuzusu_ merak etme olmaz. Yatıp dinlen sadece. Yorma kendini okadar büyüyor bebişin. Bendede çok oldu bide çalışıyordum yürüyemez kitlenirdin bebeğim 40+5 te sezaryenle alındı. Şimdi 4 aylık. Korkma ☺️ dinlen geçer zaten bi kaç güne.
Seymakocabey annekuzusu_ korkma Allahın izniyle zamaninda dogsun insallah benim kız 22 haftalikken basasagi donduydu surekli agri yaptiriyodu 38 haftada dogdu 🥰