busenurrslmn Kızlar merhaba dün 32+4 de doğum yaptım plansız ve aniden gelişen bir doğum oldu bebeğim erken doğduğu için kuvezde. Elimden geldiğince ona süt sagıp veriyorum. Sutumun fazla olması için ne yiyip içebilirim ? Bebeğime ne kadar anne sütü verirsem o kadar çabuk çıkar kuvezden.
Muzicannn busenurrslmn aaa makinada sagmayla çıkıyor mu. Bana iki gün elle sağım yap dediler. Elle çıkaramadım pompayı da kullanmaya korktum
Ahuum busenurrslmn damla var günde 60 damla bir bardak suya 3 kere sabah öğle akşam 20 damla damlatıyorsun cok artırıyor . Bide rezene çay . Damlanın adı bestlak
Edafmo busenurrslmn kuzum bol bol su içmen lazım, hoşaf, Hurma,kuru incir, ceviz,hipp anne çayı ve solgar vitamin özellikle ö benim kızım da küvezde ben çok faydasını gördüm bunların. Sağlıkla kavuşalım yavrulara inşallah 🤲
busenurrslmn Muzicannn ben makine sayesinde az da olsa bebeğime süt gönderiyorum. Canımı acıtıyor haliyle pompa ama bebeğim için değer .
Muzicannn Ahuum Elektrikli makınamı kardeşime göndermiştim. İki parçası eksik gelmiş çalıştırmıyorum ne yazık ki
gamzosgamzos busenurrslmn ben bu 3 nün faydasını çok görüyorum benim kızımda 10 gün kuvozde kaldı düzenli sağım çok önemli 2 saatte bir bebek emiyormus gibi muhakkak sağım yapman lazım gece bile saat kurup sağım yapıyordum bebeğinin eğer bir resmi varsa ona bakıp sağım yap veya odasında onu hayal ederek hormonlari daha çok aktif ederek sütün daha fazla gelmesini sağlıyor su çok çok önemli günde en az 3 litre su içmen lazım 10 buçuk aydır anne sütü alıyor bebeğim gozlemleyince suyu ne zaman az içsem direk sütüme yansıyor fırsat buldukça uyu duşa gir . Kıvırcık dereotu roka havuç dut kurusu kuru incir hurma yulaf ıspanak tahin pekmez tahin helvası bunlarda çok güzel süt yapıyor Sütün kalitesi için gün içerisinde 2 3 yumurta fındık ceviz badem kabak çekirdeği 2 günde bir tavuk eti yada kırmızı et tuketmelisin 🙂 Rabbim yavrunla sağlıkla kavuştursun inşaAllah 🤲❤️
Tiiffany busenurrslmn Tahinli şeyler anında süt yapıyor Tahin pekmez veya taninli helva. Bulgur pilavi bol su ve dinlenme ve birde muhakak elinizle sağın. Pompa kullammayin lütfen