Safiyercan Aylardır beklediğimiz detaylı ultrasona bugün girdik ama sağolsun canim KiZim döndü totosunu bize kesinlikle yüzünü göstermedi doktor o kadar çok uğraştı ki yine de oralı olmadı sonra git çikolata ye dedi doktor yedim gezdim biraz tekrar girdim yine gostermedi 👼🏼 Haftaya yüz resmî icin tekrar gidicez 🙏🏼🙏🏼
biiiidamla Safiyercan 36+1 deyim hala yüzünü göstermedi benim kız 🤦♀️ Bu saatten sonra göstermez de artık doğuma tam sürpriz olacak bize .... ama çatlıyorumm bana mı benziyor 😍 abisine mi benziyor ❤️halasına mı benziyor 🤪
Melissssa Safiyercan yaaaaa aynısını bugün ben de yaşadım vallahi ne hayallerle gittim ama bir görsen asla ama asla göstermedi kendini doktor o kadar dürtükledi durdu ama tık yok hiç oralı olmadı elimiz boş döndük 😔😔😒
Kumral60 Safiyercan canim bende yarim saat yurudum girdim sabah hemen yuzunu gosterdi doktor da sasirdi çoğunlugu gostermio diye ama cok guzeldi cok duygulandim insallah sizlerde gorursunuz🤗
Hmyr_ygt Safiyercan aaa bak yaramaza 😀 benim ki de sürekli elleri yüzünde 2 gün önce yine aynı idi doktor biraz karnına bastır bekli çeker dedi biraz çenesine indirdi öyle gördük yüzünü 😃
Berilikom biiiidamla kızlar öyle oluyor genelde kızımda göstermedi oğlan maşalalh her gittiğimiz gösteriyo💙🙏😄
Safiyercan 1prens1prenses bugün 350 tl ödedik haftaya ücretsiz alicam seni dedi bi kagida not olarak yazıp kagidi bana getir gelirken dedi normalde sanirim ücret alıyorlar bir daha gittiğimizde 🤔🤔
deletedmom893 Safiyercan canım bugün benimkininde ayağı başında öylece uyuyordu naptıysak ayağını indirmedi yüzünü göstermedi bende Salı günü tekrar gideceğim 🙈😊
1prens1prenses Safiyercan iyi senin adına sevindim ve rahatladım ☺️ Haftaya alınmamalı zaten nerde yaptırdın yer olarak fiyat gayet iyiymiş
Safiyercan 1prens1prenses benim gittiğim doktor erkek Özcan bey hatta 12 yıldır oradaymış çok bilgili ve ilgili ben çok memnunum kendisinden.
Melissssa Safiyercan etti vallahi kızdım da kendine küsüm sana yemek yok dedim eve gelir gelmez başladı oynamaya delirtti beni 😂
Safiyercan Melissssa hastaneden çıktık eve gelene kadar nasıl oynuyor resmen Benimle dalga geçiyor 🙈 ve suan bunlari yazarken bile oynuyor uyutmuyor yanı 👼🏼🙏🏼
Elifkedi Bende bugün yaptırdım ikizlerimin biri yüzünü kapattı ara verdi doktorum çok şükür sonra gösterdi yoksa banada haftaya gel dicekti😊
biiiidamla Berilikom evet oğlumda doğumdan hemen önceki kontrolde bile gördük hatta hiç görmediğim olmadı neydeyse bu sefer nazlı bir çocuğum olacak sanırım 😊