miray_85 Hamileligin 3.ayindan beri mustela çatlak kremini kullanıyorum suan 31 haftadayim hic catlak oluşmadı tabi son ayın ne getirecegini bilemeyiz😎
Mommy61 Lierac kullandım bi kutu iyiydi asla kötü diyemem ama ben bio oili daha çok sevdim karnımın gerginlik hissini de güzel rahatlattı kutu kutu kullandım 32+6 çatlağım yok
Mommy61 Hazalyerlikayaa zaten öyle kullandım birlikte kullandım, lierac yeni bitti doğurcam artık yeter diyerek almadım 😃 bio oilim var ondan devam
mmiraclee Hazalyerlikayaa sabah kalktığımda Badem yağı çalışıyorum sabah 7 gibi sürüyorum okuldan gelince 2 3 gibi Avakado yağı ve yatmadan önce Lierac kullanıyorum
Egemooms Hazalyerlikayaa Haftamdan beri liarec kullanıyorum 28. Haftada başladı çatlaklarım bence kullandığın ürünün tabiki de Bi etkisi var ama yapıyla alakası olduğunu düşünüyorum şahsi fikrim bu yönde
Hazalyerlikayaa Egemooms doğru çoğu insanda genlerden ve yapıdan kaynaklı oluşabiliyor. Bende aynı fikirdeyim 👍🏻
Hazalyerlikayaa symabskrt inşallah olmaz, evet su tüketmezsek ne kullanırsak kullanalım çatlama ihtimalimiz çok yüksekmiş 😒
Hazalyerlikayaa mmiraclee bende öyle yapıcam. Önerilen kremlerin hepsini alıp belirli aralıklarda sürücem 👍🏻
Mineklc Hazalyerlikayaa bugğn geldi kargom kokusu çok güzel dokusuda yumuşacık kolay sürülüyor inşallah amacınada uyar canım