Zeynep_aslkn17 babyarslan ya benim son adet tarihim 15 ocak adetim 4gun gecikti betam 59 çıktı normal midir
babyarslan Zeynep_aslkn17 4+3 olman lazım normaldir herhalde canım herkesin farklı oluyor artık önemli 2 gün sonra 2 kat artış olması lazım hayırlı olsun inşallah
babyarslan gakkoyengee evet erken öğrenince sabırsızlanıyor insan ilk zamanlar zaten hiçbi şey belli değil hep bi heyecan oluyor kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı sağlıklı mı derken stresli geçiyor ilk 3 ay
gakkoyengee babyarslan merhaba kasık ağrım başladı belime vuruyor birde normal mi ? Kanamam lekelenmem yok çok şükür ki internette normal yazıyor ama size sormak istedim
babyarslan gakkoyengee normaldir canım ilk haftalar oluyor bebek yerleşiyor yine de ağrın şiddetlenirse falan doktora danış
Melekavsr gakkoyengee tam gün belli olsa da adet tarihinden alıyolar o yüzden 40 hafta oluyo gebelik. Mantıken 40 hafta 10 aya denk geliyo 🙂 sen adet tarihinden hesapla
Melekavsr gakkoyengee Hesaplar canım. Benim son adetim 12 ekimdi 24 ekimde kontrole gittüm daha yumurtam çatlamamıştı 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim ama 12 ekimi hamilelik tarihi olarak kaydettiler