gakkoyengee Merhabalar 2 şubatta yumurtlamam oldu 5 şubat çatlama 12 Şubatta gebeliğimi öğrendim 13ünde kan verdim 18di bugün kan verdim 63 olmuş 1 günde 3.5 kat artması normal mi? Pcostum ilk ayda hamile kaldım adetim gecikmedi yani çok erken öğrendim 🫶🏻
Cananberat777 gakkoyengee normal genelde ıkız gebelıkte 2 katından daha fazla artıyor ama tek olsun ıkız olsun bız anneler ıcın farketmiyor yeter ki rabbım sağlıklı hayırlı bı sekılde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😊 hayırlı olsun inşallah
eylulmihrasmom gakkoyengee evet normalmiiş ben de 12sinde kan verdim 10du 14ünde bi daha verdim 40 olmuş 4 katı artmış bu şekilde 1 hafta içerisinde görürüz inşallah 🥰🤲🏻
AdinsMom gakkoyengee benimde 4katı artıyodu tek gebeliğim var hcg gayet güzel artmış maşallah 2 gün sonra bi daha kan ver canım hayırlısı olsun rabbim daim etsin size bağışlasın ❤️
gakkoyengee Cananberat777 ikiz gebelikten şüphelendim ama daha çok minnağız 🥹 ne hissedeceğimi şaşırdım çok yeni çünkü cuma günü doktora gideceğim bakalım o zaman kaç çıkacak teşekkür ederim 🫶🏻
gakkoyengee eylulmihrasmom ama benim dün 18di bugün 63 oldu yani arada gün yok 3.5 kat artınca bir yandan korkmadım değil 🤦♀️ 2 gün üst üste yaptırdım testi dayanamadım ☺️ ikizden şüphelendim ama minnağız daha🌸
eylulmihrasmom gakkoyengee ablamında öyleydi çok hızlı katlanıyordu ama ikiz değildi hakkınızda hayırlısı insallah 🥰
gakkoyengee eylulmihrasmom en son adet gördüğüm tarih 14 ocak benim en son adete göre hesapladınız değil mi ?
gakkoyengee AdinsMom cuma günü doktor randevum var 🫶🏻 bilgim yok neler sorabilirim neye bakabilir yeni olduğu için sadece değer mi yorumlucak yoksa muayene olabilir miyim arkadaşım dış gebelik için değeri 5ken gittim alttan muayene ile baktı doktor dedi ona ne zaman bakabiliriz 🫶🏻 çok teşekkür ederimmm ❤️❤️❤️❤️
nerminnn_ beta hcg ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benimde neredeyse 4 katı artış oldu sizinkinden de fazlaydı tek bebeğim ikiz değil