Evettt an itibariyle anne oldumm bebeğimi kucağıma aldim şükürler olsun 13/02/2023 saat 11:15
Evet kızlar pazartesi gecesi 13/02/2023 de gece 3.30 da suyum geldi uyuyorum bir sicaklik hissetim uyandığımda suyum gelmişti ve kanli bir şekildeydi hemen eşimi kaldirdim apar topar hastaneye geldk nstye bağladılar sancılarım yok suyum gelmeye devam ediyordu ve o an uzun süreç başlamıştı benim için öğlen 1 de suni verdiler pek işe yaramadi 4 suni sonrasi 5.ciye giderken birden sancilarm geldi 2 dakikada bir olan aksam saat 21:00 olmuştu ve 4 cm acikliğim vardı stresten bebeğim anne karninda kaka yaptı ona ayri bir panik oldum. Ve gece sancım arti ve belden iğne istedim hic açımiyor korkmayın bende acımadı iğne oldukdan sonra cok rahatladım ve bitkin düştüm geçe olduğu için uyudum ara ara ebe kontrole geldi açıklığa bakmak için sabah 6 da 8 cm acikliğim vardi ve 7 de doğum başladı 10 cm açıklıkla fakat bebeğim kanala inmedi büyük tuvaletim geliyor gibi oluyordu ikinma hissi ama kesinlikle gelmiyordu bebegim doktor geldi ultrasonda bebegin tam aşağı doğru durmadigini bu pozisyonda doğumun zor olucagini soyledi imkansiz değil ama çok uğraştırır dedi 40 dakika kadar ikindim bebegi cevirmeye çalıştılar olmadi 40 dakika sonra yorgun bitkin düştüm ve doktor son defa deniyeceğini söyledi cok güçlü bir ikinmayla bebegm yine gelmedi acilen sezeryana alindim ve saat 11:15 de bebeğim doğdu şükürler olsun Rabbime ben tup bebek annesiym sizlere umut oluyum sakin pes etmeyin Rabb’im veriyor mucadelenin sonunda mucizeme kavuştum elhamdülillah oğluma karan ali’me💙🤲
Cok sağlıklıyiz bebeğim kakasini yutmadi hersey yolunda..