Hayriye1234 Merhaba 11+2 yiz. Doktor büyük ihtimal kız dedi ama kesinlikle hazırlık yapmayın erken dedi. Sonra bi görüntü kafamı karıştırdı %50 diyelim biz buna dedi. Gel de bir kaç hafta daha sabret şimdi :) sizin tahminimiz nedir [] :)(https://)
Woman3535 Kız diyorum bende bakalım 🥰 böyle tahmin yürütüyorum ama sonrasında çok merak ediyorum ya haber verin muhakkak 🥰
Hayriye1234 Woman3535 haber veririm muhakkak 😍 ben bi on gün içinde tekrar gideyim diyorum ama ilçeden merkez biraz uzak. Doktor bir ay sonra gel o yolu gelme diyor. Dokuz doğurmazsam iyi 😂
esmerella37 Hayriye1234 genede yapma da nolur nolmazz 😂😂😂 sonra erkek filan ckar bana sövme 😂😂ama kzz yani
Woman3535 Hayriye1234 vallahi bende çok merak ediyordum bi gün başka doktora gitmiştim tesadüfe doktor çat diye söyledi 🤣
Hayriye1234 esmerella37 estağfurullah 😘 Yok sabredeceğim biraz daha büyüsün de nolur nolmaz. İlk oğlumda da doktor haftasını hatırlamıyorum %80 kız demişti bir ay sonra öğrendik erkek olduğunu. Hayırlı sağlıklı olsun da insan bi gönlünden geçiriyor. Rabbim istediğimizi versin ne verse başımızın üstünde yeri 😍 size de tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin tüm kalbimle diledim rabbimden ❤️
Hayriye1234 Woman3535 işte öyle hiç sağ sol yapmadan direkt söyleseler 😁 ama doktorumun hakkını yiyemem. Ben sordum ki hocam bazı doktorlar kemik yapısından bilirler ama söylemezler diyorlar bu doğru mu dedim. O da ondan değil de genital çıkıntıya göre tahmin edebiliyoruz erken dönemde de dedi. Ondan sonra bi bakalım dedi. Pozisyonu daha net olsaydı görürdü diye düşündüm ama çabası yeter 😄
Woman3535 Hayriye1234 benimki de göstermedi hiç hep döndü arkasını 🤣 doktor çok uğraştı ama yok🤣 en son öyle öğrendim işte 🤣🤣