Deletedmom434 Ebraradinn eğer ki önemli bir durum varsa alttan bakmak durumundalar.. korkmayın vajinal ultrason küçük bir alet ve can yakmıyor,elle muayenede ise işaret ve orta parmaklarını kullanıyorlar hissetmiyorsunuz diyebilirim bu arada haftanız nedir?
Maviii Ebraradinn aslında seni çok iyi anlıyorum vajinal ultrason deyince etim kemiğim titriyor halada öyle, geçen haftalarda doktor nst ye yönlendirdi ama nasıl ağlıyorum alttan bakacaklar diye. düşün o kadar tedirgin oluyorum
Damlalokum Bazı durumlarda alttan bakılması daha garanti oluyor ben ilk haftalarımda bebeklerim çok küçük olduğu için göremedik alttan gayet net bi şekilde görüldü hiç bi yan etki yaşamadım korkma bişey olmaz
hnmfd Ben de alttan muayeneden korkardım hiç olmamıştım ama 2 gün önce gittim doktora keseyi göremedi alttan bakacağım dedi çok kasıldım ama hiç de düşündüğüm gibi değildi hissetmedim bile yanı hiç de sıkıntı olmdı 🤗
Deletedmom434 Ebraradinn acile bir git kuzum ihmal etme ultrasondan bakacaklardır,nst ile sancın yalancımı gerçekmi diye bakacaklardır eğer ki sancı çıkmazsa bakmayabilirler ama sancılarını lütfen 2 sn lik bir alttan muayene korkusu için ihmal etme🙏🏻
Maviii Ebraradinn haftan büyükmüş alttan bakmaz canım nst ye bağlayıp bebeğin kalp atışlarını dinler zannımca
Songulkip95 Ebraradinn bu haftada alttan bakabilir eger acilma falan varsa tedbir alir erken dogum olmasin diye eger korkuyorsaniz muayana sirasinda derin bir nefes alıp kendinizi rahat bırakın muayene daha kolay olur geçmiş olsun