Zeynep117 BabyMinor 37+5 muayenemde bebişim hala dönmemiş olduğu için 38+4 için gün verdi, perşembe günü doğuma gideceğim 🤗
BabyMinor rumeeysaa yarın inşallah gün verir hamileliğimin basından beri bekliyorum sanki normal doğum olacak ta bi belirsizlik Var 32 haftalık suan memlekete geldim
BabyMinor Zeynep117 ayy inşallah 38 olur kaynana evi sonuçta kendi evinin rahatlığını arıyorsun bana valla 38 dese bayram günü olur benim için
Zeynep117 BabyMinor bebeğin gelişimi tamamlanmışsa ve normal doğum beklenmiyorsa son haftaya kadar beklemiyor çoğu doktor
anie BabyMinor aynen canım bebişin sağlığı ve senin durumunu şartları göz önünde bulundurarak gün veriyor doktor zaten ama bi durum yoksa ne kadar geç o kadar iyi gözüyle bakıyolar
BabyMinor Zeynep117 ilki normal diye beklenip sezaryenle sonuçlandığı için normal riski yoktur umarım olmazsa bi aksilik çıkmazsa inşallah 38 de kurtluyum
BabyMinor anie ayy gec olmasııın sag sola yatamaz oldum kemiklerim batıyo çıksın beraber rahat rahat yatayım
BabyMinor eserce05 ayy 38 diye bekliyorum yarın ne diyecek bana bakalım gün için erken felan derse artık ucucam kafalarına arkadaş planlı sonuçta beklenmedik bi doğum değil ki bi tahmin etse bile yeter yani bide
BabyMinor Dorukkusumm eğitim araştırma devlette 40 a kadar 42 ye kadar bekletiyor Du adam duydum şok oldum
Dorukkusumm BabyMinor bana zorunlu sezeryan olacaklar için bekletilmesi bile cok saçma geliyor 🤦🏼 42 de bayağı geçmiş yaa
Baloglum93 38 39 arası genelde aliyolar (eğer ki eski sezeryanla ise ) göbek büyüdükçe sezeryan dikişleri de geriliyor sanırım o yüzden