Rabiakaptan Ece61 süt oo 🥹🥹 ovala masaj yap 15 dk birine 15 dk birine ben gubde 2 kere yapmistim oglen bi yaptim bide aksam yatmadan once yaptım YouTube dan vidyolara bak daha etkili olur
Ledeyna21 Ece61 37 +3 haftalık ama inşallah 40 biter biraz ortam düzelir öyle doğar bebeğim şuan ki şartlarda doğmasın
busragil Ece61 arkadasima doktoru 40 tan sonra cinsel iliski tavsiye etmisti☺, tabi bir sıkıntisi yoktu saglik olarak hani risk falan yoktu
Aybukekan Ece61 bende 40 haftalığım doktor haftaya da gelmezsse anca dedi suni veririm bende doğsun istiyorum ne yapacağım bilmiyorum sıcak duşta egzersiz yaptım dün baya hurma ye inşallah kavuşuruz hayırlısı ile 😀🥰
Ece61 Aybukekan bende bugün baya sıcak duş tuttum dün göğüslerimi tetikledim biraz ama tık yok 40+ kaçsınız
Aybukekan Ece61 tam 40 ım tık yok bendede yalancı falan yarın hastaneye gidicem yine bakalım suni ile de olsa ben giricem alırsa artık
Seross10 Ece61 doktorum kar yağışından kaynaklı yatış verdi ve suni sancı verildi dediğim gibi 40+3teydim 5 saat sonucu Doğurdum