Skrn1 Kızlar 35+0 haftayız suyumuz sınırda şuan beni gören diyor ki senin yüzün şişmiş lohusa yüzü gelmiş sana karnında aşşağıya düşmüş böyle şeyler duyan oldu mu hamileliğimden beri zaten çok yukarda değil hep kasıklarımda hissediyordum
Azra41 Skrn1 he de he babada karnın assagi da dediler hep insanların dediği zaman olmadı doğumum şükür.
BBuseY Skrn1 karnın belki aşağı düşmüş olabilir ama bu hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor benimde karnım aşağıda 38+5 olduk gelen giden yok 🤗
Neseyakut Skrn1 evet canım Benim öyleydi ilk kontrolümde karnın aşağı düşmüş demişti. 37.haftada doğum yapmıştım.
Skrn1 Azra41 bide öyle bi zamana denk geldi ki söyledikleri su sınırda acaba azalır doğuma alırlar mı kaygısı zaten çok bide böyle diyorlar insan korkmuyor değil
Skrn1 BBuseY bizim suda azalma olduğu için inşallah 37 ye kadar dayansın diyoruz 😒 üstüne bu söylemler korkutuyor bide kafa da aşşağıda ama ben öyle söylenen gibi rahatlama hissi hiç yaşamadım hala nefes alışlarım da aynı
Azra41 Skrn1 havuç suyu iç bol bol bide suya aban fazlasıyla kuzum dışarıya da kapat kulaklarını valla çok üzülürsun yoksa bana neler ettiler hep ağlayarak geçti şuan kızım 3 ay 11 öyle pişmanım ki resmen hamileliğimin tadını çıkaramadım 🥺
Skrn1 Azra41 içiyorum kuzum hergün 1 büyük bardak ama oda tansiyonu tetikliyor benimde devamlı inip çıkıyor bu sıralar artık hakkımızda hayırlısı diyorum ne diyim ki 🙏🏻
Skrn1 Azra41 bazen çıkıyor hatta gözümün bir tarafında bulanıklık falan da oluyor ben hatta suyumun azalmasını da buna yoruyorum ama hergün değil ara ara oluyor inşallah 2 hafta en az daha dayanırız 🙏🏻
Skrn1 Azra41 öyle yapıyorum kuzum ne kadar dayanırsa kâr bakalım cumartesi gidice görücez Rabbim ne zaman gelsin derse gelicek ne diyelim ki
Iremdemr Skrn1 Zamanında gelsin inşallah evlatlarımız kuzum benim senden azmış doktor bir şey dememişti endişelendim şimdi
Skrn1 Iremdemr tekrar görüş kuzum bi doktorla haftalık hatta bazılarında 2-3 günde bir çağırıyorlar eğer su baya azalırsa doğuma alabiliyorlar amin kuzum amin inşallah 🙏🏻
Skrn1 Neseyakut yani bu mideden 4 parmak aşağıda olması lazım diye okudum benim öyle değil ama bilemiyorum ki artık