meryemy sabah sağlık ocağında tetanoz oldum eve geldim bi kaç saat sonra duş aldım akşam saatlerinde titreme başladı aşırı halsizlik internette okuduğumda son 10 yol içinde yaptırmışsan gerek yok yazıyırdu 5 yıl önce yaptırmışım bilseydim yaptırmazdım.
Minigimmmmmmmnaz meryemy teyenoz aşısında 2 gün banyo yapmaman gerekli vuran hemşire bu konuda dana bilgi vermedi mi
egesmommy meryemy tetanoz ateş yapar demişti sağlıkçı bir arkadaşım ateşinize baktınız mı bende dün oldum sadece bi kaç saat halsizlik yaptı ve iki gündür kolum ağrıyor fazlaca
meryemy Minigimmmmmmmnaz hiç bilmiyordum demedi be doktorum ne sağlık ocağı gerek yokmuş kendimce bu aşıya gece bebekte kasıldı sürekli pişman oldum
meryemy egesmommy titreme başladı ısınamadım eşim sıcak su torbası yaptı iyi geldi gece terledim iyi geldi ama halsizlik kemiklerim de ağrı var hala
YaseminBatrk meryemy oyle diyorlar ama yine de her ihtimale karşı vuruyorlar. Benim iki sözüm vardı. Çocuklarım arasında 3 sene var yine hamielyken bir doz olmuştum. Belli süre sonra koruma özelliği azalıyor demişti doktorum. doğumdan sonra da 1 tane daha vurulmuştum şuan tam 4 doz oldum. Yine hamileyim doktorum bunlar yeterli dedi ara fazla olsaydı önceki bebeğimle şuan ki hamileliğim vur derdim dedi.
meryemy YaseminBatrk 1 ay sonra ikinci doz için çağırdı olmak istemiyorum artık zaten zor bulunuyor dedi deprem bölgesine olanları da yollar mış ben olmak istemiyorum ya ikinci doz
Acemianne28 meryemy keşke duş almasaydin o gün 1 hafta kol ağrısi halsizlik yaşadım parol icmemi tavsiye etti sağlık ocağında ki hemşire
Ozlem77 meryemy keşke duş almasaydınız iyi değil 2 gün duş alınmıyor doğrusu hemşire beni de uyarmadı ama arkadaşım benden önce olmuştu o uyardı beni
Nesibe1 meryemy aşılardan sonra iki gün banyo yapmayın deniliyor ki zaten saglık bakanlıgı hamilelikte tetanoz aşısı kaldırıldı diye duymuştum. Şaşırdım şimdi
Hande1039 Aynen bugün benim.de gitmem lazım doktorum da ol diye önerdi ama ben nedense tedirginim emin olamıyorum