RabiaVera Selam kızlarsuni sancı ile açılması tam olup normal doğum yapanlarınız var mı? Varsa ne gibi şeyler yaptınız açılma için. İlk gebeliğim ve suni sancı verilebilir, ilk bebeğini bu şekilde doğuran anneler nasıl geçti ve tavsiyeniz neler.
YaseminBatrk RabiaVera bende iki bebeğimi suni ile doğurdum kızımı 40+2 de oğlumu suyum geldi 30+4 de doğurdum suni ile. Korkma Allah yardım ediyor. Eğer rahim açılacaksa verilen suni ise yarıyor ve açılım oluyor açılım oldukça sancı olur doğum süreci hızla devam eder. Açılım tam olunca dogumhaneye gidip doğum gerçekleşiyor. Ama suni alıp hiç sanciniz olmaz açılım da olmayabilir. Bu tammeen sizin çatinizz ve kemik yapınız ile alakalı. Suni sancı normal sancini hızlandırılmış halı olaeak nitelendiriyorum ben
Lavina RabiaVera ilkinde kendi sancımla doğurdum ikincisinde sancı his etmiyordum açıklığım vardı diye suni verildi ama yine his etmedim suni sancıyı ıkınma falan hiside yoktu suyumu patlatıp yardımcı oldular öyle doğum gercekleşti
Arcin RabiaVera ikinci dogumda suni sanci verdiler, 2 saate dünya ya geldi. Bu ay 28.şubat ta yine suni sanci ile dogum olucak. 3.cü bebegim.
Hazan_yeli25 RabiaVera bn suniyle ilk bebegimi doğurdum dört saat sürdü son saat çok agriliydi hiç açılma yoktu sıfır açılma ile yatış yapıldı 40+5 tim mecburen yatırdılar sancı hiç yoktu akşam onbir gibi yatış yapıldı serumla suni verildi şansıma ilk doğum da olsa açılma çok çabuk ilerledi sabaha karşı üç elli de dünyaya geldi bebeğim son saat çok agriliydi sadece korkma kiminin uzun suruyi acilmiyo kiminin hızlı ilerliyo herkes farklı iyi düşün iyi olsun