Mervealya188 Burda yaptıran varmı detaylı ultrasonu nasıl randevu düşürdünüz suan yeşil alana aldı doktor beni randevu alcaksın dedi gidip memnun kalan varmı detaylısından
Aselhumaninannesi Mervealya188 herkes oranın detaylisini çok öneriyor ama öncelik riskli gebelerin oranın bir numarasi var öğlen arayıp randevu istiyorsunuz onlarda riskli gebelerden yer var ise randevu oluşturuyor 350 TL idi yasemin hanım yapıyor ayrıntılı bakiyor
sburcu41 Mervealya188 ben yaptırdım özel randevu alarak. Baya da uzun süre bakıldı İlk önce asistan doktor baktı sonra Yasemin Hanım baktı uzman ikisi de çok sıcak kanlilardi. Ben memnun kaldım açıkçası. Hatta Yasemin Hanım keşke normal gebe takibi yapsa ona giderdim. Diğer asistan doktor da aynı şekilde
Ebruskaaa Mervealya188 Çarşamba günü aradım haftaya salıya randevu verdiler bu hafta risksizlere de bakacak dedi her hafta bakmıyormuş
sburcu41 esmanurs41 ben İnternet adresinden aldım ama şu an kapalı orası. Tlfn numaralarıni arayarak alabilirsiniz. Riskli gebelere bakıldığıni söyleyeceklerdir. Haberiniz olsun
esmanurs41 sburcu41 evet doktorumda şekerim var kiloluyum de riskli olmayanlara bakmıyorlar dedi teşekkür ederim