Beyazeller Arkadaşlar bir kaç aydır denemediğim şampuan kalmadı , head sholders , clear, urban care… Bir türlü kurtulamadım . Sizin bir öneriniz var mı ? Nasıl bu kepekten kurtulabilirim ?
MadameHappy34 Beyazeller Her zaman değiştirdiğiniz için olabilir düzenli kullan. Belirli bir zaman sonra saç alışıyor.
Pembesarelle2 Beyazeller Sürekli şampuan değiştirdiğin için olabilir gratiste saç masaj aleti diye geçiyor onu aldım köpükleyip saçımı onunla yıkıyorum uçları silikon ne kepek kaldı ne başka bir şey kendimi bildim bileli kepek hep oluyordu
Beyazeller MadameHappy34 Aslında kepek olmadan önce değiştirmiyordum. Kepek gitmesi için şampuan değiştirdim ama etki etmedi hiçbiri . Uzun süredir clear kullanıyorum ama değişmedi sorun 🫠
Masal12345 Aynı sorun bende yıllardır var düzenli olarak yıllardır heden sholdrs kullandım oda boş sarımsaklı. Kuaförden aldım.oda boş denemediğim kalmadı aşırı kaşıntı ve kepekten bıktım hamilelik bitsin hemen doktora gidicem sende gitmelisin
Beyazeller Masal12345 😓Bende hiç yoktu hamilelikten sonra önce sivilce doldu kafam sonra geçti kepek başladı 😒
Beyazeller Pembesarelle2 Biliyorum onu nasıl kepeği yok ediyor ki ? şampuan değiştirmiyordum sadece kepek gitsin diye farklı şampuanlar denemeye başladım
Pembesarelle2 Beyazeller Ben Instagram da bir bayanda gördüm ölü derileri atıyor ve kepek oluşmuyor diye bende denemek istedim DP kepek önceyici şampuan ile birlikte kullandım şuan kepek sorunum kalmadı
Gulnar_95 @"Beyazeller Ayni sorun bendede vardi çok çektim kepekten Yves rocher in kepekler için olan şampuanindan aldim şimdi bir tane bile yok çok iyi geldi bana tavsiye ederim 🤌
Anneperi Beyazeller glis siyah ve sarı deneyebilirsin loreal dene hiç kepek olmuyor eskiden bendede olurdu