Aysgeulburakk EbrarBulut henüz hiç bişey 😂 sarma börek poğaça türü düşünüyorum. Klâsik menü işte 😂 yiyip gitsinler 😂
Pinaryyim EbrarBulut bişey koymayı düşünmüyorum bn eve glmeden yapılır herşey ztn birde ramazana geliyor dogumum gelen ya oruçlu olur yada tok gelir 😀😀
Kizimveoglumm EbrarBulut bende düşünmemiştim güzel fikir ince düşünmüşsün yarın birşeyler yapayim bari 😌😌😊😊
Busranagme EbrarBulut ben bir sey hazırlamadım ama annem kayınvalidem görümcem ablam var onun için cok düşünmüyorum bu tarz seylere 😊🤗🤗
EbrarBulut Aysgeulburakk 🤣🤣🤣 bende sarma koydum bir tepsi börek bir tepsi daha yapıcam başka ne koyulur neye ihtiyac olur bilemedim
EbrarBulut Esra16 Yaaa bebeği görmeye gelecek olanlar için aparatif bişeyler çayın yanına konulur bizde kolaylık olaun doğumdan sonra anneye diye
Esra16 Bilmem daha önce duymadım bende yeni olduğum için bilmiyorum yani ama iyi oldu bunu öğrenmem ince düşünce Aysgeulburakk 😊😊
Busranagme EbrarBulut kurabiye var buzluga koyulan ondan yapabilirsin 😊 Baska bilemiyorum su an . En önemlilerini yapmıssın zaten
Busranagme Pinaryyim şanslısın ama bence iftardan sonra gelirler 😂😂 tatlı falan ikram edersin tok gelir herkes 💃🏻
Bhr34 Abovvv dogum için sarma sarıp buzluga atmak aklımın ucundan geçmezdi ne ince düşünen bayanlar var 😂
Busranagme Bhr34 herkesin adeti düşüncesi faklı ama bizim buralarda da börek sarma tarzı seyler illa olur gelene ikram edilir 😊😊😊
sburc36 Bende sigara böreği sarma koydum bide hazır kurabiye alırım diye düşünüyorum zaten ilk birkaç gün lokumla lohusa şerbeti ikram edeceğim
EliFurkan Sarma, pogaca, lahmacun, profiterol toplari, brownie kurabiye,elmali kurabiye yaptim yetistirebilirsem pide ve borek de yapicam ☺Ben ozellikle dogum için değil ama bulunsun diye koydum çok pratik oluyor. Dogumda da isime yararlar 😄
Senailhan Bence uğraşmayın ya doğum yapacak olan sizsiniz gelen gelirken getirse onlarca şey olur zaten 😂😂😂
sburc36 Ben netten bakıp yapacağım zaten her tarifilmin eseri nefis yemek tarifleri herşeyi ordan bakıp yapıyorum bardakla tepsi susledim zaten çok sevilen bir içecek değilmiş herkes öyle diyo kadeh bardaklarindan susledim lastikli kurdaleyle