kevserky Pamuk ben 19 haftalık oldum. Karın belirginleşmrsi kişiye göre değişiyor. Aldığın kiloya falan. Bnm 17 de çıktı çok küçüktü şimdi bile belli olmuyo valla 😂 62 kiloyum
kevserky Pamuk demekki cnm doktor her insanın vücudu farklıdır dedi çocuk haftasına uygunsa sıkıntı yokmuş. 🤗
Lazz61 Pamuk 4.5 aylık hafif hareketlerini hissettim. 5.5 aylık bir şişmeye başladım sanki balona hava kaçmış yani birden oldu 🙈
Pamuk Lazz61 canim bende diyorum tamam karnım çıkmasın kiloluyum zaten 😃😃hareketlerini hissedeyim çok istiyorum
Lazz61 Pamuk yaaa ❤️ kuzenimin de 13 yıl üzerine oldu yazın adı miray yemin ederim ay parçası bir çocuk. Rabbim sana da sabrının selametini en hayırlı ve güzel şekilde versin inşaAllah
Pamuk Rabissssscee hele bikere çok hastaydım acile gittim stajyer kiz doğumami geldin dedi eşimin yanında çok utandım oysa hamile gibi karnımda yok sarkık şiş degil
Rabissssscee Pamuk bende kadın doğuma söktürücü yazdırmaya gitmiştim kapıda ablanın biri kaç aylık demişti çok bozulmuştum ona
Nazli-61 Cerennn_ 33. Haftadayım hala yaşıyorum özellikle sabah aç karna o büyük göbekten eser olmuyo 😂🙈
Nazli-61 Pamuk ben 33. Haftadayım bol giysem hala belli olmuyor dar giyince belli oluyor hiç haftamla uyumlu değil büyüklüğü şeklide çok toplu erkek sanıyor her gören.Ben zayıf hamile kalmıştım ona bağlıyorum çok büyümemesini 😅
Rabia04_09 Pamuk şu an hissetmek içim zaten çok erken. Benim karnım 15. Haftadan itibaren belli olmaya başlamıştı net olarak zaten 20. Haftadan sonra dışardan belli oluyor
Burcuger Pamuk benim şuan 28. Hafta çok az bi şişliğim var sanırım iç karnım geniş yada kız diye anlamadım basenlerim büyüdü karnım büyümedi 😁
Pamuk Burcuger herkesin yapısı değişik bendede koca göbek var basen yok inşallah hamilelikte çıkar basenim😃
kevserky Burcuger bnm 20 haftalık oldu bende de minicik Bi karın var 😂 demekki olsun ya bebek sağlıklı olsun biz iyi olalım. Hem ben bir şey duymuştum hamileliğini saklayan kadınlar doğumunu kolay yaparmış artık batıl Bi inançmıdır nedir bilemiyorum 😂😂😂