Pasakizi Pamuk allah allah allahim sen büyüksün yarabbim yumurtlama her sağlıklı bayanda olur sağlıksız yumurta vardır büyümeyen gelişmeyen ama sağlıklı kadin belki 1 ay hadi 2 ay üreme yapmaz 12 ayda 10 ay degil
MMucizemibeklerkenn Pasakizi birşeyi biliyosundur söylersin,birşeyi yanlış biliyorsan öğrenirsin.ne olursa olsun konuşma tavrın çok itici gerçekten burda kimse seni istemiyor tavrından dolayı profiline baktımda şöyle bence buralarda fazla dolaşma git kendi kalbinin kötülüğünde boğul
_fatmanur0 Pamuk bir şey bilmiyorum değil benim yumurtalıklarımda bir düzine kist vardı. Burada derdini anlatmışsın bende sana güzel bir şekilde umudunu kaybetme demek istedim. Ama senin fikrinin kirli olacağını düşünemedim
Pamuk _fatmanur0 ayrıca ben hamileyim postu açan ben değilim şükür bir derdim de yok hamilelikte ilgili siz karistirmissiniz
_fatmanur0 Biraz bilinçli olun!!! Daha kadın olarak anatomik yapınızı bilmiyorsunuz. Kulaktan duyma bir şeyler ile buraya bir şey yazıyorsunuz!!! Sonra birileri bir şey dediğinde biliyorda konuşuyor bilmiyor da konuşuyor diyorsunuz!!! Madem ki size burada yazılanlar mantıksız geliyor sorununuz olduğunda buraya değil bir hekime başvurun!!!!
_fatmanur0 Pamuk kusura bakma isimler o kadar çok benzer ki karıştırdım galiba 🙃dediğim gibi burada çok saçma insanlar üslûp adap nedir bilmiyorlar
Pamuk Pamuk paşa kızı denen kişiye beni desteklemissiniz her ay yumurtlama olmaz diye bende o kişi için bisey bilmiyor konuşuyor yazdim size kötü bisey demedimki
Pamuk _fatmanur0 ay bian üzüldüm ben yanlış bisey mi dedim diye ben senin dediğini savundum ne diyor bu kadin diyorum😃
_fatmanur0 Pamuk cahil insanlar çok bilim nedir ,insan anatomisi nedir, kadının üreme sistemi nasıl bilmeyip çocuk sahibi olmak istiyorlar. Önce kendi vücudunu tanıyıp sonrasında çocuk sahibi olamaya karar vermeleri gerekiyor
Patito__ Pamuk bugun benide biri bu pasa kizi sandi saydiriyorda saydiriyor anlamadm basta sonra girip mesajlasmalarinj okudum meger karistirmis gicik oldum durdukyere :) kim bu pasakizi karistirdi ortaligi 😅😅😅😅
Pamuk _fatmanur0 yukarıya oku paşa kızı diye biri var bana bilgisiz cahil demiş yeni heray yumurtlama olmaz dediğim icin
Pamuk Patito__ sayfasını açıp bakarsan ustlerde yorumları var bütün postlarda insanlarla dalga geçer gibi konuşuyor hesabının kapanması gerektiği kanaatindeyim insanlara hayal bile kurdurtmuyor
Ftsyldrm arirangg bunu daha net bir şekilde açıklar mısınız anlamadım ben 😟 nasıl yani her ay yumurtlama olmuyor ise nasıl regl görüyoruz biz yada regl görüp yumurtalama nasıl olmaz ?
arirangg Ftsyldrm Çünkü yumurtlamasak bile yumurtamız var döllenmediği için adetle dökülür. Ama yeterli boyuya ulaşmamış olabilir. Yeterince büyürse o zaman yumurtlama görmüş oluruz