Merhaba. Yaklaşık 6 gün önce doğum yaptım ve bebegimde gözlemlediğim, memnun kaldığım bazı ürünler oldu.
Emzirme yastığı almıştım sezaryen olduğum için bebeği emzirirken bana kolaylık oldu.
Meme ucum her acıdığında lansinoh krem sürdüm ondan dolayı hassasiyet biraz azaldı, gümüş kapak da aldım ama krem ise yarayinca
o şimdilik duruyor.
Reflü yatağı işime yaradı bebek 2.gününde kusmaya başladı ve yatağa koyunca şimdilik öyle bir sorun yaşamadık tekrar.
Keçe çanta gerçekten her şeyi ama her şeyi topluyor yoksa evde her şey her yerdeydi.
Müslin örtüler bence ise yarıyor yatağının üstüne, bir yere yatirirken battaniye yerine onu seriyorum ama çok gerekli mi derseniz tartışılır şart değil ama faydalı.
Bebeğime yenidogan elbisesi gerçekten az almıştım iyi ki az almışım. Minyon bir bebek doğdu zaten aldığım çoğu şey küçük geliyor kim bilir kaç ay sonra tam olacak. Ayrıca kurutma açısından sorun yaşamıyorum bebek kıyafetleri hızlı kuruyor yıkıyorum 1 2 saate kurumuş oluyor zaten.
Ağız mendili kesinlikle bol bol alınmalı.
Süt sagma cihazı almadım ama mastit olunca manuel alıp sagdim işimi gördü şimdilik ileride ne olur bilemiyorum