Eminesahnkya 18 günlük bebeğim bugün sürekli emmek istiyor memeyi bırakınca uyanıyor sütüm var günlük 5 10 bez atıyorum doyup doymadını nasıl anlarım
2022bebeki Eminesahnkya muhtemelen size ihtiyacı var göğsünüz ona bir sığınak kokonuzu istiyor memeden çok. Bol bol ten tene temas yapın
1erkekkannesiiii Eminesahnkya 5 dakikada doyuyor gerisi tamamen duygusallık. Doktor söylemişti sadece sizin kalp atısınızı kokunuzu almak için emmek ister diye. Bırakın dursun bizde 32 günlük oldu hala memede göğüste durmak istiyor ten teması yapın bol boll 😍
trakyalikizce Eminesahnkya günde en az 5-6 kez çişli bez alıyorsanız ve kilo alımı iyiyse doyuyordur:) ilk ay 1-2 saat emdiği oluyordu göğsümde uyuyordu. Bırakın tadını çıkarın daha sonra çok özleniyor o anlar🥲 şu an doyduğu gibi ittiriyor memeyi durmak istemiyor
Eminesahnkya trakyalikizce dün ilk defa böyle yapti hiç uyumadi hep memede uyudu bırakınca uyandı sürekli ağladı acaba doymuyor mu dedm
trakyalikizce Eminesahnkya bazı günler huysuz olabiliyorlar günleri günlerini tutmuyor sonuçta dünyayı bilmiyorlar ve kendilerini daha anne karnında sanıyorlar bu yüzden de tek güvende hissettikleri yer meme. Yetmiyor diye düşünmeyin kendinizi strese sokmayın daha çok etkilenirsiniz
Eminesahnkya trakyalikizce teşekkür ederim saolun yatmıyorum mu acaba dedim ilk bebeğim tecrübesizim herkeste doymuyor deyince tereddüt etmistim