Berilikom 23 haftadan selamlar tetanoz aşımı oldum bugün kan sayımıma bakıldı sağlık Ocağında çok düşük dedi o kadar dikkat etmeme rağmen tabii çay içmemi saymazsak haftayada şeker testi yapılıcak bakalım durumlar ne 12 kilo almışım şimdiden😱 sizde durumlar nedir😍😘
AvBurcu Berilikom ben 22. Haftadayım, ilk aşımı bu ay vurulmuştum. 2. Dozunu kasımın ortasında vurulacağım bakalım☺️ Toplam 6 kilo aldım bende. Şu aralar iştahım çok fazla açıldııı😭
Elaylama Berilikom 26+2'yim cuma günü 2. Doz tetanoz olcam. Şeker yüklettim. Yuvarlanıp giidyoruz kızımla 🌸
Albatros3501 Berilikom 24+3 deyim yarın şeker testim var haftaya da 2.doz tetanosum var 😊 7 kilo aldım ama artışa geçicem galiba 😃
AvBurcu Berilikom doktor açlık şekerime baktı benim de, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Yaptırmayacağım sanırım
Kubrarecep 23+2 günlük hamileyim bende şubatta Doğum haftaya bende şeker yüklemesi yapıcam Şia’na kadar 3.200 aldım
ArslanlardanEsra Berilikom tetanozu 20. Haftada olmuştum ikinci doz kasım sonunda inşallah. Açlık tokluk şekerime baktı doktorum ve şeker yüklemesine gerek duymadı yaptırmadı. Şimdi 24 haftalığız 600 gram herşey yolunda çok şükür 🤗
KeremSevda27 ArslanlardanEsra bende normalde 24. Haftadaym canim bebek 609 gram doktor bu yuzden bebis 1 hafta geri dedi 23 de gozukuyomus ulstrasonda sanada oyle dendimi acaba
Nefeslina Merhaba kızlar bende 25. Haftadayım daha 4 kılo almısım ama bn hıc ası olmadım yaptırmak zorunlumu acaba doktorum bısy soylemedı bunun hakkında bana🙄
Zelihami Nefeslina sağlık ocaklarında yapılıyor gebe olduğunu bildirmen lazım onlar gün veriyor zaten ne zaman gitmen gerektiğini aşılar için
KaderAdnan Nefeslina mutlaka yaptırman gerekiyor sağlık ocağı nasıl ki yakana yapışmadı benim aşı ağrıdı bidaha gelmicem dedim biz seni gelir buluruz diyorlar 😂
Berilikom Bir benmi aranızda en fazla kilo alan 😱😭 kansızlık fena yaaa topaç gibiyim güyaa çay la aranız nasıl peki😪
ArslanlardanEsra Berilikom 24. Haftam 7 kg almışım bende😑 hergün çok açık olarak iki bardak içiyorum valla çaysız kahvaltıda gitmiyor ki
Nefeslina Berilikom saglıklı olmadıgını bılıorum ama gunde 3 ögun cay ıcıyorum bı bardak sadece oda calıstıgım ıcın yoksa pek sevdıgım soylenemeZ
Cems34 Berilikom ben de 23 haftalığım ve 12 kilo almışım 😣😣😣 kansizlik var ilaç kullanıyorum ama çaydan da asla vazgeçemiyorum 😥
GamzeSever 25+4 olduk bizde şubat 8 görünüyo doğum 🦋 4 kilo aldım şu ana kadar. İkinci doz tetonoz 10 gün sonra ☹️
Yelizbck 24+4 uz bugün çok sukur iyiyiz 23. Haftada yaptirdim tetonoz aşısının 2. Dozunu .. 3 kilo aldım. Normal yiyorum öyle iştah yok inşallah olur zayıfım zaten. Tabi kilolu olsam dikkat ederdim🙂 şeker yüklemesi yaptırmadım henüz açlık tokluk yaptıysam olur mu diye arayıp sorcm doktora 🤗🤔