Asdasdasdas Merhaba hanımlar ben 10 Şubat Cuma günü kan testi verdim Beta hg 167.06 çıktı. 14 Şubat tekrar kan testi verdim Beta hg 289.57 çıktı. Daha yüksek olması gerekiyormuş. Acaba herhangi bir risk var mı korkmalı mıyım?
Meltems53 Asdasdasdas iki katı artması gerekiyordu. Bi muayene olun doktorunuz size söyler ne yapmanız gerektiğini.
Shura Asdasdasdas beta hcg hormonunuz 2 hünde bir 2 katı artması gerekiyor. Yani 2 gün sonra 300lerde bir sonraki 2 gün sonrada 600 lerde olması lazımdı. Sizin kanınız cok cok düsük oranda artmıs. Yorum yapmak istemiyorum evet bir gebelik var ancak saglıklı oldugunu düsünmüyorum ne yazıkli.. umarım bir yanlıslık vardır
Cinarveannesi07 4 günde çok az artmış. İnşallah düzenli artar değeriniz. Yine de boş gebelik ya da kimyasal gebelik olmadığından emin olmak için doktora görünün.
HcrHcr Aynı yerde mi yaptırdınız testleri? Aynı yerdeyse artış az görünüyor. 2 günde en az %60 artış olması lazım.
Asdasdasdas HcrHcr evet aynı yerde yaptırdım doktorumla görüştüm dış gebelik olabileceğini söyledi tekrar muayene edecek
Pamuk Asdasdasdas ben 2 ay önce kürtaj oldum beta 1 ayda 755 e çıktı kese oluştu çok sancim vardı dış gebelik değildi boş gebelikti her anormal artış dış gebelik değil tabi öylede olabilir doktorum beni çok korkutmustu çok aglamistim