melekustundag Vitale de yakın zamanda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? Kaç dakika sürdü? Ücret ne ödediniz?
Belinayy07 melekustundag ben sürekli o hastaneye gidiyprum ama detaylı ultrasona 5 dakika bile bakmıyorlarmış o yüzden başka biryerde yaptırdım
edaaltun melekustundag ben de vitale de takipliyim ama detaylıyı Hasan Urcu da yaptırdım 800₺ nakit 950 ₺ kart ile. Size de tavsiyem Hasan Urcu’ya gidin tek tek her yerine bakıyor 40 dk sürdü
Sevl Belinayy07 evet bazı yerler 1 saat bakan bile var ama sonuç değişmiyor burası 15 dk baksada aynı sonuç para tuzağı bazı yerler uzun tutuyor gelen çok olsun diye
Hlm_srn07 edaaltun Bende hasan urcuya gitmek istiyorum ultrasında bebeğinizi net renkli gördünüzmü bide foto video falan veriyorlarmı.Ortamı hijyenikmi gerçekten merak ediyodum sizi gördüm🤗
edaaltun Hlm_srn07 evet gayet hijyenik içiniz rahat olsun. Bebeğin 4 boyutlu resmini size veriyor 1 adet. Asistanı gelip diğer yakalanan pozları telefonunuza çekiyor cd veriyor bide başladığı andan sona kadar çekilen