Rabia54 Basakaya ben bebe yağı ve vazalin kullanıyorum 4 aydan beri zaten 5 kilo aldım gebelikte 35 haftadayim ve çatlağım hiç yok genetiğe gelince annemde hiç catlamamis ama ablam harita gibi çatlamış .s
arbustoo bu tamamen yapısal birşey ve önemli olan nemli tutman ne kullanırsan kullan en doğalından en pahalısına kadar hepsinin aynı etkisi var.
Basakaya arbustoo Canim bir ust yorumda arkadas yazmis annesinde catlak yokmus kendinde yokmus ablası harita gibi olmuş. Yani bence ne kadar genetikte olsa onlenebilir.
Rabia54 Basakaya aynen öyle ve iki günde yazın her gün duş nemli kaldıkça çatlak az olur diyorlar banada doktor dedi tabi bende işe yaradii
arbustoo Basakaya dediğim gibi tek olayı nemli tutmak buna rağmen çatlak olacaksa oluyor bunun bir çaresi yok maalesef
Basakaya Bo25 evet onu da cok duydum zeytinyağıyla ilgili temizligi nasil yaparım onu dusunuyorum😅 alternatif ariyorum
Mervebtnrr Basakaya bende ilk başta tiksinmiştim 1 ay hiç su içemedim snra birden eski halime döndüm sise gözümün önünde durdukça istemsizce susuyorum bol su tüket zorla kndini yâda sevdiğim meyvelerden doğra içine
Basakaya Mervebtnrr canim benim teşekkür ederim deneyeceğim ise yarar mi bilmem şişkinlik gitmedigi sürece zor gibi sagolasn yinede🤗
Devran Sebamet krem ve bioil yağ bugün eczacı dedi o lierac krem yurt dışı olduğu için herkes söylüyo aslında doğal zeytinyağda kullanılabilir diyo yani bütğn kremlerin içeriği aynıymış sadece masaj ve vucudun emmesini beklemek
EzgiNadir Basakaya bizim eczanemize de yeni geldi sanırım her eczanede Yok ama internete yazdığında çıkıyo ordan bi araştırın isterseniz .