mucizebebegimmm Miniksevgim görünce duygulandım. Oğlum olacak mirza koyacağız. Eşimin ismi Murat. Eşime Murat Mirza koyalım dedim yok dedi. Siz yazınca ayrıca hoşuma gitti
Nurasya Kızlar banada bi kız ismi bulun doğurucam isim yok ortada nasipse 3. Olcak ama buna bulamadık bi kızım var Asya oğlum ömerasaf üçüncü kız ama buna bulamadık🤦♀️
Minyonz Nurasya Nilay Nehir İpek Elisa Yaren Bende İpek ismini cok istiyorum ama eşim ısınamadı 😁 Elisa ismi sizce nasıl. Anlamı çok güzel geliyor bana ama yabancı ismi gibi mi?
Nurasya Minyonz elisa güzel bence kibar bi isim benim etrafımda hep var bu isimler ben oyuzden bulamıyorum galiba🤦♀️
Nurasya FadimeTuran asel düşündük bi yakın akrabamızında kızı olucak o zeynepasel koycakmış oyuzden vazgeçtik başkada bulamadık meva düşündük bi uyumlu değil ama aklımıza da gelmiyor
Miniksevgim mucizebebegimmm Eşinizi ikna edersiniz belki ☺️ bizimde amcamız rahmetli o yüzden onun adını taşımasını istedik . Nasip bakalım artık
mucizebebegimmm Miniksevgim ikna edemeyince Göktürk Mirza olarak karar verdik. 🥰 Allah rahmet eylesin 🤲🏻 rabbim adıyla güzellikle sağlıkla yaşatsın inşallah 🤲🏻