Seymakutbay Kızlar bugün doktora gittim 4hafta 6günlük hamileyim ancak ultrasonda kese gözükmezken vajinal ultrason ile gözüktü başına gelen var mı
Krispiim16 Seymakutbay canım bu gayet normal kese küçük olduğu için ultrosanda gözükmez için rahat olsun
EceAydn Seymakutbay çok normal daha çok minikk 🤗 ilerde hayırlısıyla keseyide görürsünüz kalp sesini de duyarsınız 🙏🏻
Mv00 Seymakutbay bende ilk öğrendiğimde öyle gördük . Hatta bayağı bikaç hafta şadece öyle görmüştük içiniz rahat olsun
Sedam Seymakutbay bendede aynısı oldu ama ben doktora gitmeden önce vajinal ultrasonun düşüğe yol açtığını duymuştum onun için ilk önce istemedim sonra yaptırdım bi kaç saniyede gördüm bebeğimi oldukça normal bi durum yani
SevgiTkn Seymakutbay Evet canım arkadaşlara katılıyorum. Ben 6 haftalıkken öğrendim kese de vardı kalp atışıda başlamıştı 😊
Rumeysaylz Seymakutbay Benimde 4+6 haftalıkken Vajinal ultrason ile görmğştük keseyi canım normal bir durum erken hafta olduğu için karından yapılan ultrason ile görülemeyebiliyor
BurcuY Seymakutbay evet kuzum benimde vajinal ultrasonla gözüktü hatta kalp atışını da öle duyduk karnımdan gözükmedi bi süre☺️ Korkma çok normal
BurcuY Seymakutbay hayırlı olsun bu arada kuzum allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏