miyasekubra ikicocuk_biranne Yaa çok geçmiş olsun Rabbim korumuş bebişi☺️ Ağrım şükür çok yok takip edelim dedi doktorum inşallah küçülür gider yaa
bsrabrna miyasekubra şu an 13+2 yiz . İlk keseyi görmeye gittiğimde 4 haftalıkken görmüştü ilk kontorlüm de ama sonra bir daha bir şey demedi gittiğim kontroller de
miyasekubra Annebebek_33 Bilmiyorum da arkadaş doğumla alınacak dedi diye sormuştum ama onun ki yumurtalık kisti değilmiş
Pengu miyasekubra benm gebeliğimin başında portakal kadar kistim vardı. Bebek büyüdükçe kist küçüldü Korkma geçicek
miyasekubra bsrabrna Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊 Aynen benimde ilk kontrolümde gördü demek ki sizinki de küçüldü doktor bişey demediğine göre
minikmucizemmmmmm miyasekubra benimde var çikolata kisti normal kistten beter bir şey. Hamile kaldığımda 7 cmdi şimdi beş aylığız 4 cme düştü. Bunun zararı yoksa seninkininde yoktur😊
miyasekubra minikmucizemmmmmm İnşallah canım. Geçmiş olsun sana da çikolata kistini duydum ama nasıl hiç bilmiyorum seninki de ne güzel küçülmüş. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah😊🙏
Patito__ miyasekubra bende vardi cnm 3.5 cmlik ilerleyen haftalarda yani 3 ayim dolmadan gecmisti drum ozmn bazen bu durumla karsilasiriz cok normal gecer buyuk ihtimal demisi bn hic dusunmemistm
miyasekubra Patito__ Doktor zararsız dedi de işte biraz kafama takıldı benim gibi olan arkaşlar var mı diye biraz da rahatlamak için sordum canım☺️teşekkür ediyorum🙏
Patito__ miyasekubra cok var hic kafaniza takmayın onemsiz bir durum Rabbim saglikla kucaginiza almayi anali babali uzun saglikli omurler nasip etsin
miyasekubra Patito__ Amin canım🤲 İçim rahatladı zaten sizler sayesinde🥰 Sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini🤲☺️