blogmomies ben şüheda hanıma gidiyorum bana da Elif hanımı çok önerdiler ama sıra bulmak imkansız bir ay önceden sıra alman gerekiyor o yüzden gittiğim gün şüheda hanımda boşluk vardı ondan randevu aldık şuan gayet memnunum onunla devam ediyorum , bu uygulamadan da bir kaç kişiden memnun kaldıklarını duydum çok bilinen bir doktor değil, irade hanım için biraz vurdumduymaz çok rahat bir doktor diyorlar o yüzden ona gitmedim birde Hatice hanımı beğeniyorlar ama doktor meselesi kişisel biraz bence benim hoşuma giden senin gitmeyebilir, ben ilk bebeğimi de hastane de çok ünlü doktor vardı onda değil de başka her zaman ulaşabileceğim randevu da sorun yaşamayacağım bir doktorda doğurdum onun içinde bana çok soğuk filan diyorlardı ama arkadaşım melek gibi birisi bi git şansını dene demişti sana yemin ederim kadın benimle abla kardeş gibi ilgilendi eşimde o zaman görevdeydi doğumdan sonra bile odama gelip kaç kere bebeğimi sevdi halimi hatrımı sordu aşırı ilgilendi o yüzden ben biraz rağbet edilen değilde kendi halinde olan doktorları tercih ediyorum, çünkü Elif hanımın önünde çok sıra oluyor hastası çok olduğu için acil doğumlarında oluyor onlara giriyor sabah ki randevular öğleden sonraya kalıyor bunları göz önüne alıp sıra almıştım gayette memnunum birde doktorun senin devamlı doktorun olunca arada ayrı bağ gelişiyor 😊