Qemer Nisanda anne olucak kızlar kaç haftadasınız? Kız bebişlerinize neler aldiniz? Trendyoldan alanlar varsa linkleri paylaşalım fikir olsun hepimize💃🏻 ben 28+3haftamdayim. Aldıklarımı hem 0-3 hem 3-6 alıyorum ama 3-6 daha çok 😍
Sila66 Qemer hata verdi trendyola linda Haris yazarsan çıkar ben urunlerınden çok memnunum çok güzel geldi
Lazz61 Feride9923 neden almadın kuzum. Benim de 3. Gebeliğim 2 çocuğuma da hep son hafta da alırdım ama bunda hem ailevi hem de maddi sıkıntılar yüzünden dedim tek seferde asla alamam öğrendiğim günden beri ufak tefek aldım çok şükür.
Minikannemm Qemer 26+2 haftalığız canım 3 tane 5 li takım aldım ve 6 lı eldiven aldım başkada birşey almadım daha ☺️😄 son zamana kadar bekliyorum bakalım ne zaman eşyalarını almak nasip olacak 😄
Tbayram Qemer Benim kızım da Mart sonu Nisan başı gelecek Allah’ın izniyle 🍀 33+1.haftadayım şuan💖 trendyoldan 5li bir takım aldım hastane çıkışı için gerisi hep ebebekten☺️
Qemer Tbayram insallah❤️🙏🏻 ben azerbaycanda yashiyorum o yüzden türkiyede yalniz trendyoldan ala biliyorum 🥹 ama çok zor güzel seyler bulmak