Canan23 Hayırlı akşamlar hanımlar 18 haftalık gebeyim ve geceleri sıklıkla karın göğüs ve ellerimde kaşıntı yaşıyorum siz hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz içeriği temiz bi şey bulamadım dr kontrolüme de zaman var ne kullacağımı bilemedim
2022bebeki Canan23 Kadın doğumdan önce bir dahiliyeye görünmenizde fayda var içiniz rahat eder. Cerave nemlendirici kullandm ben hamileligimde
Tugce92 Canan23 bende lierac kullanıyorum ilk hamileliğimde kullandım hiç çatlağım olmadı. Şuandada 35+4 teyim henuz çatlagım olmadı umarım olmaz. Kaşıntılar genelde nemsiz oldugu zaman çatlama belirtisi olarak biliniyor. Kaşıntı oldugunda kaşımayın lierac veya bebek yağı ile ovalayın kaşınan yeri mümkün oldugu kdr kaşımaktan kaçının
Gozdeparlar Canan23 kuzu senin ki erken başlamış. Ben kesinlikle urederm lipo kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Daha bu gun aldim yine 85 tl. Bir şişe 25 gun falan gitti ama ben bütün vücudumu her gün onunla rahatlattım. Kesinlikle kesinlikle tavsiye ederim.
Asliormanci Sürekli nemli tutun ve artık çatlak kremine başlayın 35 haftalık hamileyim hiç çatlamadı karnım baya büyüdüğü halde lierac adı her gün sürmeniz gerek
Asliormanci Canan23 ben çok araştırdım eczacım önerdi ve küme sorduysam bu markayı söyledi 1 paket alsanız yeter bence 20 hafta süze