Beyazeller Arkadaşlar 2 /3 hafta sonra detaylıya girmem gerekiyor . Eşler içeri alınıyor mu? Bir de detaylı usg aynı normal ultrason gibi karından bakılıyor değil mi ?
beyzacmvrc Beyazeller evet girebiliyor gexen çarşamba yaptirdim çok memnun kaldık çok güzel bı duygu 🥲😍
Btlklnc Beyazeller benım gittigim bir özelde eşin giremez dedı cok aglamıstım. Ücretimi iade ettıler baska bı yerde daha pahalıya yaptırdık. Esımınde cocugu sonucta her seyıyle net görüyorsunuz girmesi gerek bence hakkı
nnisanannesiii Evet normal kontrol gibi karından bakılıyor sadece daha detaylı ve uzun süreli bakılıyor benim eşim girmişti
Beyazeller Burnumageliyoduslkmsn Yalova’da bizimde bir hastanede sadece cumartesi yapılıyormuş . Diğerinde istediğimiz zaman .
ygmrtpclr Bende Bağcılar da özel de yaptırdım eşimi aldılar iceri normal dr kontrolu gibi düşünün sadece daha detaylısı işte uzun sürüyor 40-45 dk kadar
Beyazeller ygmrtpclr anladım burada bir hastanede 15 /20 dk sürmüş . Sorun yokmuş bebekte ama :) Bende daha uzun ilgilensinler istiyorum 1300 ile 1500 tl arası değişiyor burada
Beyazeller Btlklnc 🤔Alıyorlar benim gideceğimde ama devlet takipliyim almıyorlar pek sorun etmiyorum artık , napalım :)
ygmrtpclr Gmzkrgz Güneşli Erdem hastanesinde yaptırdım Mahmut bey ismi haftanın belli günleri orada oluyormuş. Kendi özel doktorum yönlendirdi ben memnun kaldım. Ücreti ise yanılmıyorsam 1000₺ idi.