AsumanBalkan Candan kürtaj mı oldunuz sizde ? Özel hastanede olacağım ama korkuyorum. Nasıl bir süreç ? Doktor nasıl tavsiyelerde bulundu size ?
Candan AsumanBalkan anesteziyle 10 dk falan sürdü sonrasinda gaz sancisi gibi karnımda agri hissettim 1 hafta falan evde tek kalmamak iyi kafani dagitman ve moral için agri kesici yazdi doktorum 1 hafta sonra kontrole gittim parça kalmamisti
AsumanBalkan Candan anladım teşekkür ederim. Yapacak bir şey Yok. Özel hastanelerde kürtaj ücreti 5000 tl yazanlar gördüm o kadar pahalı mı gerçekten, siz nerede oldunuz ?
Tubasim Candan ben de boş gebelikten kürtaj oldum, tekrarlar mı diye hep korku var içimde. Sizin ikinci gebeliğiniz sağlıklı olmuş çok şükür 🙏🏻 Bu arada ben de medline hastanesine gidiyorum Adana’da Ayşe Parlakgümüş
Tubasim AsumanBalkan rabbim sabır versin. Evet ilk önce fitil kullandım kendiliğinden düşmesi için. Bi hafta sonra kontrole gittim hala parça var kese düşmemiş dedi. O gün kürtaj oldum. Canım bana hep demişlerdi boşuna kendin düşürmeye çalışma diye ben yine de kendim düşürürüm dedim baya bi sancı çektim yedi haftalık da olsa sancın oluyor.şimdi diyorum ki keşke direkt kürtaj olsaydım. Kürtajı zaten anesteziyle yapıyorlar bi de vakumla kürtaj olunca son teknolojiyle bıçak vurmuyor yapısıklık kalma ihtimali daha az oluyor
Tubasim AsumanBalkan kürtajdan kesinlikle korkma hiçbi şey hissetmiyorsun on dk da işin bitiyor. Benim lekem bile gelmedi sonrasında ağrım da olmadı. Anesteziden dolayı bas ağrısı çektim sadece. Bin tl para verdik özelde oldum. Psikolojini iyi tut her zaman, Allah sağlıklısını verecek öyle düşün 🙏🏻
AsumanBalkan Tubasim bende dün öğrendim ilk gün baya şok etkisiyle kötü oldum ama toparladım gibi son bi baktıktan sonra büyük ihtimalle alalım diyecek doktor. Umudu pek yoktu. Sağlık olsun demek lazım.
Tubasim AsumanBalkan aynen öyle canım boş gebelikse zaten sağlıksızmış ki tutunmamış demektir bu,Eğer bi ümit varsa insallah boş değildir dua edelim biz yine de.
Candan Tubasim bende sevgi sariya gidiyorum doktorum çok iyi bana bosgebelik gecirdigimde çok moral verdi herzamanda telefon kadar yakın mesajima soruma hemen cevap veriyor
Tubasim Candan sevgi sarı’nın kürtaj ücreti çok uygunmuş yalnız, Ayşe hoca yaptı benimkini tam 1200lira ödedik,biraz pahalı muayenesi falan da çok bilgili ben de çok memnunum Ayşe hocadan