unlusura Merhaba anneler bugün heyecanlı bir şekilde Detaylı ultrasona gittim ama 20+3 haftayken gittim doktor erken gelmişsin organları daha oluşmamıştır dedi 😔 ama yinede bir baktı renkli çıktı verdi 🥰 haftaya tekrar gel dedi
CayGetireyimMi unlusura ilk kez duyuyorum. Risk varsa 18 19 da cagiriliyor hatta. İdeal olan 20 21. 21 den sonra çok büyüdüğü için organ taraması güzel yapılamıyor hatta. Ali ipege gittim ilk gebeligimde öyle dedi. Kendi Dr umda 20 ya da 21 de çağırdı.
Tubatgn unlusura Ben üniversite hastanesi takipliyim hastanem beni 19da aldı detaylı ultrasona gayette güzel ölçüm yapıldı 30 dk boyunca Sonra ben özele gittim sırf eşimde görsün ve renkli çıktı alayım diye 24′te gittim geç bile kaldın dedi Dr ali ipek
Lunaaa92 unlusura keşke başlığı bu şekilde açmasaymışsınız, bence daha profesyonel bi doktora görünün, bebeğin organlarının en net görüldüğü haftalar 20-24 arası
unlusura CayGetireyimMi işte bugün banada doktorum öyle dedi riskli gebeliklerde 18-19 hafta iken gelir dedi 22 şubata randevu verdi yine bir iki ölçüm yaptı kafasına ve cinsiyetine falan ama sonra gönderdi
Edaaa1 CayGetireyimMi Ben de 25 inde Ali ipeke gideceğim tam 21+0 oluyo 22 ye girmiş oluyo yani geç mi kalmış oluyorum? Asistaniyla hesaplayarak ayarladık tarihi 24.haftaya kadar yapiliyo dedi ama napsam öne mi alsam?
unlusura Tubatgn bilmiyorum ben bugün gittim bana tekrar randevu verdi yani doktorun bir bildiği olmasa öyle yapmazdı ve haftaya geldiğimde tekrar para ödetmeyecekmiş ve 2 kere renkli çıktı almış olucam 🙈😬
CayGetireyimMi unlusura çok saçma geldi bana. Bence işi falan vardı. İlk kez böyle Bi şey duydum. 19 da organ tam oluşmamış olur mu ya. Öyle olsa riskli geceye bakmazlar asıl.
Haticezk unlusura benim gittiğim perinatologda 22-24 hafta arası yapıyorum demişti ben 21 de randevu almak istemiştim bir hafta daha bekleyelim demişti doktordan doktora da değişiyor demek ki 😅
Derya034 Haticezk Canım doğru yapmmişsın doktorlar genelde 22 haftadan önce kabul etmiyorlar gittiğiniz yere bağlı ama 22 gidersen daha herşeyi güzel görünüyor ufacık bir detay bile gözden kaça bilir
civcivim0 Ne alaka ya 20+0da gittim gayet görüldü her şeyi. Bir bilgiden emin değilseniz gelip burda paylaşıp insanların aklını karıştırmayın. Bu sizin kendi deneyiminiz “sakın gitmeyin” ifadesi nedir yani?
unlusura civcivim0 hanfendi ben nerden bilebilirim. İlk defa gittiğim için herkese aynı şekilde oluyor sandım ve kimse benim gbi mağdur olmasın diye de paylaşmak istedim. İsteyen bu bilgiyi kullanır garanti etmek için 1 hafta sonra gider.. isteyende bildiği gibi yapar ben sadece yaşadığım şeyi paylaşmak istedim.
NeseY Çok erken gidildiğinde organlar tam oluşmamış oluyor 24′den sonra da bebeğin yağ dokusu ve derisi kalinlastigi için iç organlar görünmüyor 22-23 haftalıkken daha doğru bir değerlendirme oluyor
Babykalamar unlusura ben tam 20 de gittim. Herseyi olusmustu hatta doktor cok net herseyini gordu ve gosterdi bana sizin doktorunuz gorememis
1melekannesiii Bence doktorundan kaynaklı benim kendi doktorum alanında gerçek bir uzman 19haftalık iken çağırdı ayrıca riskli durumumda yok