Betulsah Ben sadece çanta hazırladım temizlik vs. Yapmadım bile sizler kaçıncı haftada temizlik yaptınız
mysweetbabyy Betulsah inşallah son 45 ama temizlikte yapmadım çanta da bi iki parça koydum çantaya ama daha eksikler var almadim
Eldgrn Betulsah son 7 buçuk gün kaldı hastane çantası 28–29 arası hazırlandı 2 kere uyuz olduk o sebeple bir ortasına doğru bir de sonuna doğru 2 kere detaylı temizlik yapıldı şimdilerde rutin temizlik yapıyorum tek yarın kontrol var gelmiyor bizim kız doktor yatış için gün vericekmis öyle demişti geçen hafta hala gelmezse birdahaki gelişin son hala gelmezse yatis veririz demişti son günler bekliyoruz kendisi gelsin diye
olmezbusra11 Betulsah son 35 uygulamaya göre 🥰 çantam hazır evde detaylı temizlik yapamadım deprem olayları fln olunca şimdiden sonra da iyice ağırlaşmış olurum heralde 😶
Betulsah mysweetbabyy benimde hala eksiklerim var çanta konusunda😁 bide benim 26 aylık kızımda var ev aldı başını gidiyor nasil olcak kafa karisti😄
Betulsah olmezbusra11 ya olsun benim erken dogum riskim olduğu için çok bekletmek istemiyorum detaylı yapılırsa kalan günler günlük olarak yapıldı mı bu kadar sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ben bayağıdır yapamiyorum saldım simdi biraz kendime gelme zamanı gibi😊
Betulaa Son 51 benim de ne çamaşırları yıkadım ne de çanta hazırladım, Hastane için Pijama bile almadım halen 😑 temizliği de doğuma yakın birine yaptırırım herhalde temizlik yapamıyorum karnım ağrıyor hemen 🙄
olmezbusra11 Betulsah aynı seyleri bend düşünüyorum tek yapmayalım bari ben ablamı cagiririm yoksa yapamam send ailenden birinde yardım iste kuzum ☺️
Lavantakokusu64 Betulsah tahmini 28 inşallah 🤲🏻🥰 Tek çantam hazir benim. Evden de muafım memlekette olduğum annemler düşünsün temizliği 😅