Symacnrali Merhabalar crp 12.4mg/L çıktı referans dışı diyor. Bende bir panikledim. Aceba yüksek mi. Doktora gitmeden birde sizlere sormak istedim
Novamomy Symacnrali normal da sınır aralığı 0-5 referans aralığıdır ama korkmayın panik yapılacak değer değil suan için yakın zamanda bir hastalık geçirdiğiniz için yükselmiş olabilir ama doktorunuzla tabiki görüşün yinede
Ervaaa Symacnrali Ben bugun verdim 17.20 kanda enfeksiyon vardi bronsit olmuşum serum aldim beraberinde 1 hafta iğne verdi onu yaptırcam korkulcak birsey değil-dir korkma muhtemelen antibiyotik verir bu arada hastalik varmi varsa ondanda yüksek çıkmıştır
Symacnrali 16.haftadayım. Bende onceden guatır hastalığı vardı ilaç tedavısınden sonra normale döndü. Ama doktor her ay bi yinede genelik boyunca bakalım demişti. Onun için berdim ama doktor tam teşekküllü herseye baktı. Bu şekılde cıktı. Aceba yüksek mi
Symacnrali Novamomy hamile kaldığımdan beri progestan fitil kullanıyorum sanırım artık doktorum kesicek. O yapmıs olabilir mi aceba.
Novamomy Symacnrali onu bende kullanıyorum ama onun crp yükseltici etkisi yok sanmıyorum ama panik yapacak değer değil
Ervaaa Symacnrali doktoruna görün canım tek başına crp yukseligi birsey ifade etmiyor demisti doktorum beraberinde yapilan tahlillerle beraber birsey sey ifade eder ama korkulcak birşey degil onu bil ben daha fazlasını gördüm o değerin serum ilaçlarla hemen düzeliyor