2prensesannesiiii Arkadaşlar 2 gündür bi ağrım var sağ kasıkta ve dokununca sanki böyle morarmış bi yer ağırır ya öyle bi ağrı oluyor ve dokununca da sertlik var haftaya randevum var yaşayan sebebini öğrenen var mı?
Mrsyesil94 2prensesannesiiii benim bebeğim makat pozisyonundaymis o yüzden bir ayağı kasığımda ağrı oluyo bacağımı uzatamiyorum bile bazen belki sizin de böyledir ayağı ordadır bebisin
2022Mom2022 2prensesannesiiii yürüdüğünde o sertlik kısmımda yada kasıklarnda vajinanda ağrı yada baskı oluyormu
2prensesannesiiii Deletedmom_116 gayet güzel her gün hissediyorum ama kasık ağrısı var dediğim yerde tarif ettiğim gibi ve arada bi adet sancısı gibi sancılanma oluyor arada bi geçiyor
2prensesannesiiii 2022Mom2022 hep sağda genelde sol tarafımda nadir hissediyorum acaba sürekli sağda diye mi ağırdı sağ kasığım
Deletedmom_116 Eğer haraketleri Normalse korkan stres yapma bu haftalar için normal diyolar vücut yalancı sancıyla kendini hazırlıyormuş Aşırı olmadıkça stres yapma🌹
2prensesannesiiii Deletedmom_116 teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 haftaya dra da bildiririm gittiğimde devam ederse dra erken yazarım 🙏🏻
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Dediğim gibi yalancı vucut uyariciymis o sancılar tepkimeler bebeğin haraketi normal oldukça bizde 23 haftaligiz benimde oluyor geçen hafta Detaylı USG vardı doktora sordum gayet normal bebeğin gayet sağlıklı haftasından önde bile dedi strese girme Ara ara hazırlık tepkimelerin olabilir deid O yüzden sakın kal stres yapma güzel kızının haraketlerini doyasıya hisset♥️
2prensesannesiiii Mrsyesil94 ay evet yürüyemiyorum bile penguen gibi yürüyorum yürüyüncede ağırıyor olabilir 🥺
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Benimkide Sağda duruyo ve haraketlerini genelde sağda hissediyorum Baş geliş poziyonda dedi doktor daha erken ama Bazen Kasılma ve ağrı oluyo tabi ne tarafta duruyorsa bebek O tarafın daha hasastir
2022Mom2022 2prensesannesiiii benimde öyleydi ,siz biraz kendinizi takip edip o sertleşme devam ederse doktora mutlaka söyleyin
2prensesannesiiii Deletedmom_116 maşallah 🧿 sağlıcakla gelsinler inşallah minnoşlar canım benim bizde de detaylı ultrasonda her şey yolunda denildi ama şey plesenta mı aşağıda ağrı yapıyor acaba falan diye düşünmedim değil inşallah normaldir kuzum🙏🏻
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Normaldir merake tme Prensesin haraketlerini takip et Bı sorun Olursa haraketlerinde azalma olabilir. YADA BİRAZ DAHA ağrı falan olursa içine ekalmasin doktoruna danış 🌹♥️
2prensesannesiiii 2022Mom2022 kasığım düşecek gibi böyle ağırlık var sanki tutuyorum karnımı yürürken
2prensesannesiiii Deletedmom_116 tamam kuzum sağol teşekkür ederim 🙏🏻 haftaya güzel haberler alırım drdan inşallah 🙏🏻 ❤️🙏🏻
2prensesannesiiii Deletedmom_116 🥰🧿🙏🏻 Tamam kuzum haber ederim yerim oğluşunu 😘minik tosbikler allah sağlık sıhhat versin hepsine ❤️