atlasinannesi_ Tuğra atlas koyacağız biz de oğluşumuza eşim ikinci erkek olursa diye onun bile ismini düşünüyor şimdiden göktuğ Arel
2023bebegim Yusufemir-2023 biz yiğit Ali düşünüyoruz hayırlısı ile inşallah Göktuğ Alparslan yiğit alp te çok güzel
AzraFarah Yusufemir-2023 Bizde de eşim Hamza istedi Hamza olacak galiba, kızımı ben koymuştum istediğim oldu, şimdi Ali olsun istiyorum ama oda Ali istemiyor,Hamza ya da içim ısınmıyor
Kader-56 Rakibeozturk ay bizde erkek olursa bunu düşünüyoruz çok güzel bı isim …rabim hayırla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah….
Aysee6346 Tanembebek5 bende Aybars katmayı istiyorum ama çevremdekiler güzel değil kaba bir isim olduğunu söylüyorlar☹️
Tanembebek5 Aysee6346 bence tek ve ağır bir isim olarak çok güzel biz de epey araştırdık eşimle ama içimize en çok sinen bu oldu. Anlamı da güzel 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah evlatlarımız 🙏😘
Selma-bgm nurse3410 bende aynı şekilde alp in sagına veya soluna isim arıorum kuzey alp biraz yatkınım ama emin degil
yagmur0504 Denisbbs Bizde bulut katacaz oğlumla adaş olacak çok güzel 💙sağlıkla sağsalim gelsin bebişlerimiz 🙏🧿
Denisbbs yagmur0504 Yaa ne kadar güzel sağlıkla kucağımıza alalım,şansları bahtları hep açık olsun☁️🙏🏻
Nursena0378 Yusufemir-2023 öncelikle hayırlı olsun kaç haftalıksiniz benim oğlum 23+0 olucak yarın ismini Göktuğ Emin 🐣 koyacağız
Atabeymuhammd Yusufemir-2023 Yusufemir-2023 canım diş ağrısına dirrk karanfil yagı koy pamukla kesiyo
-Naz- Yusufemir-2023 merhaba 5 yaşında oğlumun ismi Muhammed Ali 🥰 4 aylık gebeyim cinsiyet belli değil 😁
Rakibeozturk edaizmm yaaa isimler genelde özelliklerini taşırmış bakalım bizim oğlumuz nasıl olacak 😁🥰