edaizmm Ikiz_annesii aynı şekilde bende okulöncesi öğretmeniyim. O yaşlarda aynı isinden denk gelen öğrencilerimin ortak özellikleri olduğunu gözlemliyorum. İsmin gerçekten karaktere etkisi var buna inanıyorum. İnşallah hayatlarına güzel katkılar sağlayacak isimleri olsun bebişlerinizin🤍
Zeta Nurkcy bu erkeklerdeki baba anne adını çocuklara koyma merakını bir türlü anlamıyorum 🤦🏻♀️ benim eşimde de var aynısı, bende koymak istemiyorum ama bakalım hayırlısı olsun diyelim :)
Nurkcy Zeta Bende anlamıyorum hiç te istemedim aslında ama kayınpederim vefat etmişti bi 12 yıl önce, adını yaşatmak istiyorum diyince kıramadım bende artık 😊
Queen1 Bende Necati Duha koymayı düşünüyorum nasıl sizce duha ismi çok hoşuma gitti benim galiba kimse de yazmamış ♥️🙈
Aysenurkacarr123 Isım analizi karakteristik ozellık ebced hesabı vs vs bakarak cihangir olacak ınsallah son 2 gunumuz kaldı
Snglozkan Yusufemir-2023 bence her çocuk ismini taşıyor o yüzden sakın isimler koymanızı öneririm benim oğluşum poyraz 4yasinda ismini taşıyor 😁
Kfiliz Snglozkan Bende poyraz ismini çok begenıyorum. Nasıl bır çoçuk uysal mı 😂 inşallah uysaldır. Bende isminin anlamını taşıdığına çok ınanamıyorum
1prensesannesi_ Yusufemir-2023 ben Abdullah koyacağım erkek olursa çok güzel bir isim veya Halil İbrahim koyacağım şuan cinsiyeti belli olmadığı için ikisi arasında kararsızım
Aysenurkacarr123 Seyyahfener esımın bı arkadası bakıyormuş ebced hesabına ona baktırdık bide ınternette hesaplaması var ama daha cok karakter özelliğini arastırdık
Eminerd Yusufemir-2023 bizde de kız olursa ben erkek olursa baba koycaktı ilk çocuk eşimin babası vefat etmişti o yüzden Ertuğrul şimdi ikinci de erkek dedi doktor büyük ihtimalle benim babamın adını istiyo eşim babam yaşıyo Zafer düşünüyo