kizannesii17 Kızlar doğum yapalı iki hafta oldu sezeryan yerim arada çok ağrı acı oluyor bebek de sünnet olacak yanında ben olcam hastanede çok ağrı olursa diye korkuyorum nasıl geçer sarı kantron yaralarin kavuşmasına iyi geliyor onu sürüyorum arada
nevzatbaskomser kizannesii17 Dinlenip kendinizi yormasanız daha çabuk iyileşirsiniz. Benim hiç ağrım acım olmamıştı ilk günden ayaklandım işimi yaptım. Üzerinde bant oluyor ya o karnımı sarıyor iyi geliyordu. Depend de kullanabilirsiniz lastikleri karnı toparlıyor sıkıyor. Hımbıl deri sarkınca ağrı hissediyor olabilirsiniz
Beyzarel kizannesii17 2 hafta çok uzun süre değil mi yaa sezaryen olcam korktum şuan 2 hafta ağrı çekmek nedir😳
uykusuzbirben kizannesii17 geçmiş olsun cnm ağır kaldırma dinlen ki çabuk iyileş. Ben 3 hafta da filan anca geçmişti
kizannesii17 nevzatbaskomser o bantı daha hastanede çıkardılar artık orayı açık tutuyoorlar hep bende korse takmayı düşünüyorum
kizannesii17 Beyzarel ne iki haftası bir sene bile çeken var ama öyle sürekli bı ağrı değil tabiki de hani şöyle düşün bı yara olur iylestikce arada sırada bı sızı hissedersin ya öyle koskoca ameliyat sonuçta kesi atiyorlar ama ikinci haftaya rağmen yine de çok iyiyim şükür sadece eğilip kalkarken arada oluyor kolay değil ameliyat bu hafif ağrılar öyle sidetli değil
kizannesii17 uykusuzbirben ben ağır kaldırdım bugün pazara gittim baya bişey aldım bide buz gibiydi ondan olmuş olabilir dimi
uykusuzbirben kizannesii17 tabiki canm hem ağır kaldırmışsn hemde soğuk etkilemiştir. 3.5 ay önce sezryn olmama rağmen bazen abartıp çok ağır kaldırnce sızlıyo aradada olsa ilk ay 6 ay dikkat etmeli diyo doktorlar ztn kendini sıcak tut özellikle yara yerini geçer Allah’ın izniyle
nevzatbaskomser kizannesii17 Açıyolar evet. Korse çok sıkmasın bu sefer de dikişleri zorlarsa. Kendiniz ayarlarsınız zaten karnınızı sardığını hissederdiniz, öyle daha rahat hareket ediliyor
kizannesii17 uykusuzbirben bide ben önümüzde ki ay 10 saatlik yola cikicam taze bebekle ben de sezeryanim bakalim nasıl olcak ailemdeyim evime dönmek istiyorum artık ama bir aya kadarda artık iyice toparlarim diye düşünüyorum
Impossiblee kizannesii17 korkutmak istemiyorum 5 aylık olduk. Hala zaman zaman agirir. Adet olduğumda agirir üşüttugum zaman agirir. Dinlenmeye çalışın. Eğer kötüyseniz sünnet işini erteleyin. Eninde sonunda çocuk sünnet olacak. Ama siz iyi olacaksınız ki ona bakabilesiniz
kizannesii17 Impossiblee yok oldu iyi ki de sünneti şimdi yaptirmisim iki günde iylesiverdir bebek küçük olunca