yokaglamiyomgozumadozkacti_- Anonim16 benim fsh 70 ken hamile kalıp imkansızı başardım şuan 5.5 aylık kollarımda rabbim dileyen herkese versin imkansız diye birsey yok sakin umudunuzu kaybetmeyin
arirangg Anonim16 FSH adetin 3. Günlerinde 9, adetin 2. Gününde de 13 çıkmıştı. Tedavisiz gebe kaldım canım
Anonim16 yokaglamiyomgozumadozkacti_- Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🥰 Nasıl hamile kaldınız peki ?
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Anonim16 amin canım inşallah walla doğal yolla kaldım 1 senedir olmuyor diye doktor doktor gezdim hatta değerler o kadar yüksek çıktı ki fsh 70.60 di lh 15.99 amh 0.02 vs tüp bebek bile imkansız dediler sonra bi hap vermişti doğum kontrol hapiymis 21 gün icecektim ama babam ağır bi hastalık geçirdi o dönem hapı tam icememistim bitkisel bi karışım vardı aklıma geldikçe sürekli onu yedim 1.5 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Anonim16 aktarlarda satılıyordu canım kadın hastalıkları için bitkisel macun gibi bisey o hem adetimi düzene soktu hemde değerleri düşürdü ben ona yoruyorum çünkü nisandan beri hiç bi gelişme yoktu daha da yükseliyordu 2 ay kullandım sonra hamile kaldım
arirangg Anonim16 Sadece beslenmeme dikkat ettim. Şekeri, tatlıyı bıraktım. 3 ay boyunca arı sütü, arı poleni, avokado yedim. Zaten yumurta sağlığı için her ne yaparsan en az 3 ay devam etmelisin