ArvenMom Kızlar bu ilacı kullanıp kabızlık yaşayan var mı acaba bende kabızlık yaptı bağırsaklarımda zaten hastalık var bi kısmı yok. 3 gündür wc çıkamıyorum iyi gelebilicek şeyler varsa bilgi verir misiniz
Ozlemiskndr ArvenMom tek kullanırken sorun yoktu ama benim eksiklik çıkınca günde 2 kullanmaya başladım kabızlık yaptı ama şimdi aç karnına 1 tane kuru kayısı yiyorum sabahları düzeldim
2aslan_annesi07 ArvenMom bende de kabızlık yaptı maalesef çok kötü oldum ya markayı değiştirin yada kefir yoğurt kayısı vs tüketin ben arada alıyorum ilaçtan korkuyorum kabızlıktan
Faness ArvenMom solgar kullanıyorum ben ne mideye bişey yapıyor nede kabız.Doktorum verdi zaten ama reçete yazılmıyor pahalı 210 tl falan
ArvenMom Ozlemiskndr bende alıyım o zaman zeytinyağ içtim umarım oda işe yarar bağırsaklarımın büyük bi kısmı yok malesef 3 gündür karnım 9 aylık gibi şişti kayısı hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler 🥰
ArvenMom 2aslan_annesi07 hiç olmamıştım aslında ama 3 gündür wc çıkmadım karnım şişti ameliyat yerimde ağrı olmaya başladı sıcak su içtim zeytinyağ falan kayısı alıcam birde ilacı da doktora söyliycem ağrı geçmiyo artık karnımda
Gkcsl ArvenMom mahveder oyle soyliyim ben careyi zeytinyagda buldum her sabah 2 tatli kasigi tuketiyorum iyi geliyor bir de demiri yatmadan hemen once iciyorum hafif ac karna
ArvenMom Gkcsl bende zeytinyağ içtim umarım iyi gelir bağırsaklarım zaten sıkıntılı cuma olsunda doktora söyliyim bari :(
Faness ArvenMom demir kan ilacı işte senin kullandığının kabız yapmayanı.Doktoruna sorabilirsin bilir zaten