Ipek_2017 Güzel anne ve anne adayları. Ben oğlumu 3 ay emzirebildşm o da mama +anne sütü ile. 5 yıl sonra kızıma hamileyim ve emzirmek istiyorum 🤍 Süt sağma makinası öneriniz nedir.
beyzacmvrc Ipek_2017 kiwi elektrik pompa yi çok övüyorlae hepsiburada da 330 lira falan gibi bı fiyatı var Amazondan hiç alışveriş yapmadiysaniz orda ilk alışverişinize ozel kuponlar veriyor
Mamacita1 Ipek_2017 Elektrikli almak daha iyi diyor bir çok kişi. Bende lansinohun tekli olan elektrikli göğüs pompasından aldım ama henüz kullanmaya başlamadığım için bir şey diyemiyorum çok fazla
Tbayram Ipek_2017 Ben manuel aldım ebebekten çalışmıyorum ve kızıma kendim bakacağım ilk etapta işimi görür diye düşünüyorum. Fiyatı da makuldü. İhtiyaç olursa geçerim elektrikliye
beyzacmvrc Ipek_2017 hemde çok güvenilir bir sorun yaşarsanız iade yapıp urunde sizde kalsın diyolar. İki kez başıma geldi bu gözünüz kapali güvebilirsiniz
Sahnedekimadam Bütçeniz varsa philips avent yoksa lansinoh elektrikli öneririm.( henüz kullanmadım araştırmalarım sonucu aldım ) 🌸
Lavantakokusu64 Ipek_2017 elektrikli olanlar daha iyi. 6 sene önce lansinoh tekli elektrikli olanından almıştım memnunum.
Edafmo Ipek_2017 kesinlikle elektrikli almak en mantıklısı hem çekim gücü daha güzel oluyor hem de siz çok yorulmuyorsunuz. Ben 1 haftadır küvezdeki kızıma lansinoh elektrikliyle sağım yapıp götürüyorum çok memnunum
nilsmomy Ipek_2017 lansinoh elektrikli aldım. Sezaryen sonrası damla damla sütüm geliyordu. Sağdıkça arttı. Bir de mastit oldum ona da ilaç oldu. Tekli aldım ben kesinlikle öneririm
Ipek_2017 nilsmomy benim ilk doğumumda çok az geliyordu. Kimse de pompa al demedi. Ben de akıl edemedim. Mamayla besledik yavrumu. Şimdi 2. Bebeğim emsin istiyorum.
Pentate Ipek_2017 süt sağmak gerçekten bir süre sonra eziyete dönüşüyor bu yüzden elektrkli almanız sizin için daha rahat olucaktır gezerkende takabiliyorsunuz elleriniz boşta kalıyor rahat oluyor ben lansiloh kullanıyorum rahat bir cihaz
beyzacmvrc Lavinia3009 a101 de 290 falan geçen ebebek indiriminde 285 e kadae düştü ama bitti su an 330 falan
Nurr_22_22 Ipek_2017 kiwi elektrikli pompayi kullanıyorum çok pratik elle kendin sagana kadar böyle hemen geliyor sütun
Hallerimvarbenim Ipek_2017 Elimde bi lansinoh elektrikli bir de manuel silikon pompalardan vardı ikisini de denedim ilginçtir ama manuel daha iyi sağdı lansinoh elektrikli tırt çıktı ayrıda göğsümün halka kısmınızda derisini soydu yara yaptı beş dakika sağımda
nilsmomy Ipek_2017 Emer inşallah bol bol süt az bile olsa emzirin aslanbırakmayın. Bol bol sağın. Emzirme çayları için. Sıcak duşta elinizle de sağın böylelikle gelir inşallah