Gns-gur Kızlar 30 haftalık hamileyim dünden beri aralıklarla karnımda nabzı atması gibi atmalar oluyor bu nedir acaba bilgisi olan var mı
Mervetnl Gns-gur sanırım bebeğin hıçkırması oluyor o doktor ritmik atar demişti damar gibi diye tarif etmişti bana
binnur64 Gns-gur ben de 15 haftalık olucam yarın ama benim de oluyo karnımın üst kısmında neden oluyo anlayamadım 🤷🏻♀️
Gns-gur Mervetnl ya çok teşekkür ederim dün fark ettim bazen oluyor bazen olmuyor evet ritmik nabız gibi
Mervetnl Gns-gur muhtemelen hıçkırıyor bebeğiniz ciğerleri için de faydalıymış 😌 Yine tedirgin olduysanız doktorunuza sorun tabi ama muhtemelen hıçkırık 😌
Gns-gur SezginsSerap yaa çok teşekkür ederim yeni başladı dünden beri oluyor arada gidiyor arada oluyor 😀
Mommy61 Gns-gur sırtüstü yatınca sizin tansiyonunuz düşer ve bebeğin nabzı yükselir bundan da öyle hissediyor olabilirsiniz
Gns-gur Mervetnl yok öyle şükür rahatsız olmuyorum da merak ettim dün başladı nedir diye acaba nabız gibi atınca
Gns-gur Mommy61 aslında yoktu böyle birsey de dünden beri arada oluyor uzun sürmüyor yana dönünce de oluyor
Mommy61 Gns-gur o zaman dedikleri gibi hıçkırık da olabilir, ama kötü bir ihtimal asla yok için rahat olsun bende de oluyor arada pıt pıt atıyor karnım
Gns-gur Mommy61 çok teşekkür ederim Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat nasip etsin ❤️ kucağına almayı nasip etsin
binnur64 42leyla doktora sormuştum halk arasında zayıflıktan olur derler dedi 53 kiloyum zayıf değilim bence ama anlamadım🤷🏻♀️